ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Και στον εμβολιασμό, ένας σαν όλους μας

Και στον εμβολιασμό, ένας σαν όλους μας

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, εμβολιάστηκε σύμφωνα με τη σειρά του και όπως όρισε το ραντεβού που του έκλεισε ο ΕΟΔΥ.

Κι αυτός είναι ο λόγος που πήγε μέχρι την Έδεσσα για να κάνει το εμβόλιο και δεν ζήτησε να διευκολυνθεί σε κάποιο κέντρο εμβολιαστικό κέντρο της Ημαθίας.

Εδώ που τα λέμε, ο Καλαϊτζίδης έκανε το αυτονόητο. Όμως στην εποχή μας, η τήρηση των αυτονόητων είναι αυτό που γίνεται είδηση.  Η παραβίαση της κανονικότητας είναι ο κανόνας (δυστυχώς) και η κατά παρέκκλιση διευκόλυνση των ανθρώπων που έχουν μια θέση στην εξουσία εξελίχθηκε σε μια συνήθη πρακτική.

Το διαπιστώνουμε παντού, το βλέπουμε και στους εμβολιασμούς όπου ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κατηγορείται ότι εμβολιάστηκε κατά παράκληση, ενώ ακόμη και κυβερνητικοί παράγοντες χρεώθηκαν με παρόμοιες κατηγορίες αναγκάζοντας τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να παρέμβει και να δώσει τέλος σε τέτοια περιστατικά.

Τελικά και με βάση όλα τα παραπάνω, ο Κώστας Καλαϊτζίδης όταν λέει συνεχώς πως είναι ένας σαν εμάς, ένας σαν όλους μας, όχι μόνο το εννοεί αλλά το δείχνει και στην πράξη.

Ο τρόπος που εμβολιάστηκε, είναι απλώς μια ακόμη απόδειξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *