ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Brazilian Keratin: Πλεονεκτήματα και αποτελέσματα – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Brazilian Keratin: Πλεονεκτήματα και αποτελέσματα – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Το όνομά της είναι Brazilian Keratin και όλοι υποκλίνονται στις μαγικές της ικανότητες.

Γεννήθηκε στη Βραζιλία από την ανάγκη των γυναικών να λειάνουν τα κατσαρά μαλλιά τους με φυσικό τρόπο,έτσι ώστε να διατηρήσουν την ελαστικότητα και την λάμψη τους.

Λίγα χρόνια μετά αποφασίζει να ξεκινήσει το ταξίδι της στον κόσμο, καταλήγοντας όμως να κάνει το γύρο του,και ταυτόχρονα πολλές γυναίκες ευτυχισμένες.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 18e1b5eb66f89f709c82676bfa619a2c-1024x683.jpg

Τι είναι η Brazilian keratin

Η Κερατίνη είναι μία φυσική Πρωτεΐνη που υπάρχει στο δέρμα,στα μαλλιά και στα νύχια μας,όμως

με την πάροδο του χρόνου από τον ήλιο τον αέρα τη ρύπανση ή ακόμη και από τεχνικές εργασίες,τα μαλλιά μας χάνουν ένα μέρος της και γίνονται άτονα και θαμπά.

Παλιότερα το πρώτο που σκεφτόσουν ήταν ότι έπρεπε να κουρέψεις τα μαλλιά σου,τώρα όμως μία θεραπεία Brazilian Keratin είναι σίγουρα η λύση στο πρόβλημά σου,όπως επίσης και αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με σγουρά ή σπαστά δύσκολα μαλλιά τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και θα σου δώσει τη λύση στον καθημερινό αγώνα styling.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι brazilianiki_therapeia_keratinis_gia_ta_mallia_ola_osa_thelete_na_gnwrizete_featured.jpg

Εφαρμογή

Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιαδήποτε ποιότητα και υφή μαλλιών αφού η Brazilian Keratin είναι θεραπεία που αποτελείτε από μικρομόρια κερατίνης τα οποία είναι σε υγρή μορφή και με το πέρασμά τους πάνω στα μαλλιά περνάει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της τρίχας,προσφέροντας τα συστατικά που έλειπαν ή χάθηκαν.

Στη συνέχεια ένα σίδερο ισιώματος σταθεροποιεί την νέα κερατίνη και έτσι τα μαλλιά αποκτούν υγεία, σφρυγιλότητα και λάμψη που διαρκεί 4-6 μήνες,αρκεί να ακολουθήσεις μία απλή ρουτίνα περιποίησης που θα σου προτείνει ο κομμωτής-τρια σου.

Πλεονεκτήματα

  • Δεν χρειάζεσαι κάθε μέρα Styling.
  • Λιγότερη χρήση θερμαντικών εργαλείων.
  • Πολύ γρήγορο Styling.
  • Προστασία από την υγρασία

Αποτέλεσμα

  • Αναδόμηση και ενυδάτωση της τρίχας
  • Λείανση και λάμψη
  • Ευκολοχτένιστα μαλλιά

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *