ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από τον δήμο Αλεξάνδρειας

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από τον δήμο Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αλεξάνδρειας (το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, και το Κοινωνικό Παντοπωλείο) σε συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας,  παρουσιάζουν σε μια διαδικτυακή εκδήλωση:

Δέκα ξεχωριστές γυναίκες, δέκα ηρωίδες που ζουν κι εργάζονται στο Δήμο  μας σε μια εποχή κρίσης ηθικών αξιών, στέλνουν το δικό τους μήνυμα υπέρ της ισότητας και κατά των διακρίσεων, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσα από την τις ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας (www.alexandria.gr) και μέσω του καναλιού του Δήμου Αλεξάνδρειας στο YouTube τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00.

1 Comment

  • Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 5 ΚΑΙ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ Κ. Τ. Λ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΡΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *