ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

“Πόλεμος” στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Τόλκας ή Καρασαρλίδου θα πάρουν την έδρα;

“Πόλεμος” στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Τόλκας ή Καρασαρλίδου θα πάρουν την έδρα;

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Ημαθία για την έδρα που κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την οποία μετά τις εκλογές καπάρωσε η Ευφροσύνη Καρασαρλίδου, εις βάρος του νεοεισερχόμενου στον ΣΥΡΙΖΑ Άγγελο Τόλκα, ο οποίος έμεινε δεύτερος.

Η συνέχεια όμως έχει ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Τόλκας έκανε ένσταση διεκδικώντας την έδρα, με την κα Καρασαρλίδου να απαντά με αντένσταση και να ξεκινά ο πόλεμος, με τα πυρά να φεύγουν σωρηδόν κυρίως από το στρατόπεδο της.

Την Τετάρτη που μας πέρασε το δικαστήριο θα έπαιρνε την τελική απόφαση για τον αν παραμένει η κα Καρασαρλίδου ή την αντικαθιστά ο κ. Τόλκας, όμως ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της δίκης.

Οι πληροφορίες λένε ότι στην εισήγηση της δίκης που θα διεξαχθεί κάποια στιγμή, την έδρα την κερδίζει ο Άγγελος Τόλκας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Τόλκας έχει δικηγόρο τον καθηγητή Γιώργο Σωτηρέλη, ο οποίος σε μια αντίστοιχη πολιτική μάχη κέρδισε την έδρα για λογαριασμό του Παναγιώτη Κουρουπλή, εις βάρος του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Πηγή: politicalbank.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *