ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Καλαϊτζίδης για επίσκεψη Λιβανού: “Αισιοδοξώ πως θα αποδώσει καρπούς για τους αγρότες μας”

Καλαϊτζίδης για επίσκεψη Λιβανού: “Αισιοδοξώ πως θα αποδώσει καρπούς για τους αγρότες μας”

Σχόλιο για την χτεσινή επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ημαθία έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης: 

Είχαμε χθες στην Ημαθία μια ουσιαστική κυβερνητική επίσκεψη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, τον οποίο συνόδευαν ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Γιώργος Στρατακος και Δημήτρης Τσαγκαλιδης, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, εκπρόσωπος του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα και ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης.

Στο γραφείο μου είχαμε πολύωρες συναντήσεις με τους Δημάρχους, Κώστα Βοργιαζίδη (Βέροιας), Νικόλα Καρανικόλα (Νάουσας) και Παναγιώτη Γκυρίνη (Αλεξάνδρειας) καθώς και με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας ενώ ο υπουργός επισκέφθηκε και παραγωγικές αγροτικές μονάδες της περιοχής.

Τίμησα τον Σπήλιο Λιβανό διότι συμπεριέλαβε την Ημαθία στις πρώτες περιοχές που αποφάσισε να επισκεφθεί αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κι αυτό έγινε για πρώτη φορά από υπουργό του τομέα του.

Αισιοδοξώ ότι η επίσκεψη θα αποδώσει καρπούς άμεσα προς όφελος των αγροτών και της τοπικής οικονομίας. Δεν θα αναφέρω περισσότερα διότι θεωρώ ότι τέτοιες πρωτοβουλίες περιλαμβάνονται στις αυτονόητες δράσεις ενός Αντιπεριφερεριάρχη και δεν πρέπει να προβάλλονται ως μια ξεχωριστή είδηση. Ούτε είναι είδηση ο συνεχής αγώνας που κάνουμε για την επίλυση των προβλημάτων της Ημαθίας.

Είναι ο κανόνας που χαρακτηρίζει το έργο και την παρουσία μας. Στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε, κοιτώντας πάντα μπροστά και αναπτυξιακά, για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Λέγοντας λίγα και κάνοντας πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *