ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλες εξελίξεις στην ΕΠΣ Ημαθίας – νέος υποψήφιος με παρέμβαση ΠΑΟΚ και Ζαγοράκη!

Μεγάλες εξελίξεις στην ΕΠΣ Ημαθίας – νέος υποψήφιος με παρέμβαση ΠΑΟΚ και Ζαγοράκη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Ημαθίας. 

Μετά την πρόσφατη ακύρωση των εκλογών και ανταλλαγή δελτίων τύπου και ραδιοφωνικών παρεμβάσεων σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης από τους δύο υποψήφιους προέδρους, ένα νέο πρόσωπο “κλειδί” έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς, με προσωπική παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να προστεθεί νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο και ουσιαστικά να “καθαρίσει” τις εκλογές.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την κατάσταση στην ΕΠΣ Ημαθίας, ειδικά μετά τις ανακοινώσεις από την πλευρά του νυν και υποψήφιου προέδρου για την κυβέρνηση και την αστυνομία.

Έτσι ο Ζαγοράκης σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον Νίκο Τάκη από την Αλεξάνδρεια. Η σχέση των δύο αντρών είναι γνωστή από τις ευρωεκλογές όπου ο Νίκος Τάκης στήριξε δύο φορές τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Επίσης “κλειδί” στο όνομα του Νίκου Τάκη έπαιξε το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον γνωρίζει καλά από την συνεργασία που έχουν από το 2007 μέχρι σήμερα όπου ο ίδιος με τον συνέταιρό του Παντελίδη Ηρακλή (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) είναι χορηγοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την γνωστή σε όλους κίνηση “Γίνε ΠΑΟΚτσής με υποτροφία“.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος, κόρη του οποίου είναι εκπαιδευτικός και συνέταιρος με τον Νίκο Τάκη στο ΚΔΑΠ Europedia στην Αλεξάνδρεια.

Στη διάρκεια της ημέρας θα φιλοξενήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις του Νίκου Τάκη για το θέμα.

Ίσως και σήμερα πρόκειται να ανακοινωθεί η απόφαση που σίγουρα ταράζει τα ποδοσφαιρικά νερά της Ημαθίας.

Καλή επιτυχία Νίκο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *