ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Παππά

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Παππά

Με Ημαθιώτικη παρουσία στο προεδρείο με τον βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσο Μπαρτζώκα να εκλέγεται στη θέση του Γραμματέα.

Εξελέγη το Προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση πιθανών αξιόποινων πράξεων του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, κατά τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών την περιοδο 2015-2016.

Καθήκοντα Προέδρου, με 12 θετικές ψήφους έναντι 6 λευκών, αναλαμβάνει, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ και δικηγόρος, Σταύρος Κελέτσης.

Αντιπρόεδρος και Γραμματέας – με την ίδια πλειοψηφία – εξελέγησαν οι βουλευτές της ΝΔ, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Τάσος Μπαρτζώκας αντίστοιχα, επίσης δικηγόροι στο επάγγελμα.

Με δεδομένο ότι η ΝΔ έχει 10 από τα 18 μέλη στην Επιτροπή, το προεδρείο έλαβε 2 θετικές ψήφους από δύο κόμματα της αντιπολίτευσης πέραν της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Το νέο Προεδρείο κάλεσε τους εισηγητές των κομμάτων να καταθέσουν τις προτάσεις τους για κλήτευση μαρτύρων. Αυτές θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση, ώστε να να καταρτιστεί η τελική λίστα με τα πρόσωπα, που θα εξεταστούν από την Επιτροπή.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up