ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Επίσημο: Ανοίγουν τη Δευτέρα όλα τα Λύκεια

Επίσημο: Ανοίγουν τη Δευτέρα όλα τα Λύκεια

Τη συνέχιση της λειτουργίας των Λυκείων δια ζώσης από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα στην τάξη, τηρουμένων όλων των μέτρων που έχουμε ήδη λάβει», ανέφερε η κ. Κεραμέως.

Επιπλέον, η υπουργός ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να πραγματοποιούνται αυτοδιαγωνιστικό τεστ κορονοϊού δύο φορές την εβδομάδα για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό λυκείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τα τεστ θα είναι απαραίτητα για την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα και την Πέμπτη.

thepresident.gr

3 Σχόλια

  • με 3ψηφίο αριθμό κρουσμάτων πριν έναν χρόνο ήταν κλειστά.με χιλιάδες κρούσματα τωρα ανοίγουν.only donald j.trump ρεεεεε.

  • Ανοίξτε τα όλα τώρα χωρίς μπούρκες – μάσκες και χωρίς τα κολοκυθοτέστ! Τα αποβλακώσατε τα παιδιά, θέλετε τώρα να βγάζετε και αυξημένα «κρούσματα» για να δικαιολογήσετε το κλείσιμο εκκλησιών πασχαλιάτικα. Απατεώνες σατανιασμένοι νουΔΟΥΛΟΙ!

  • Πάμε για κατάληψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up