ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα με μωρό στη Βετσοπούλου

Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα με μωρό στη Βετσοπούλου

Σας παρακαλώ αναφέρετε το πρόβλημα με τα αδέσποτα που υπάρχει στην Αλεξάνδρεια. 

Το πρωί της Δευτέρας μητέρα που είχε το μωρό της στο καρότσι δέχτηκε επίθεση στη Βετσοπούλου από αγέλη αδέσποτων.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των πεζών πολιτών που βρισκόταν στο σημείο, καταφέραμε να τα διώξουμε πριν συμβεί κάτι άσχημο.

Πότε θα λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη μας;

Αναγνώστης

(εικόνα αρχείου)

17 Comments

  • Καλά γελάω χωρίς να μένω Αλεξάνδρεια εδώ και αρκετούς μήνες βλέπω να ανεβάζετε άρθρα σχετικά με τα αδέσποτα και τις αγέλες…δηλαδή αισχος πότε θα παρέμβει ο δήμος … αλλά Γκυρινη θέλατε …

    • Ο Έλληνας φιλε εκει που φτύνει γλύφει και στο δημοσιο?αλλο πράμα.Τώρα για τα σκυλιά ΔΕΝ είναι αδέσποτα.Είναι του Δήμου και αν τα έχει στηρωσει τότε είναι δημοτικά σκυλιά.μεγάλη προσοχή θέλουν.απο μακριά.χαχαχα.περαστικά Ελλάδα.

    • καλα εκανες κι εφυγες και μην ξαναγυρισεις εξυπνοβλακα

  • Εκεί στον δήμο Αλεξάνδρειας ακούει κανένας? Όλα καλά? Κατά τη αλλά εμείς που τα λέμε τόσο καιρό είμαστε γραφικοί!!!!

  • Μένω στα Αμπελοτοπια και αγαπώ τα σκυλιά! Αλλά καταλαβαίνω και τους άλλους που φοβούνται! Εδώ στην περιοχή κάποια άτομα φοβούνται να πάνε μέχρι το κέντρο υγείας γιατί έχει μονίμως άγρια αδέσποτα στο σχολείο! Δεν είναι κατάσταση αυτή! Ο δήμος πήρε τόσο λεφτά για τα αδέσποτα και δε κάνει τίποτα! Τουλάχιστον στειρωστε τα και μετά αφήστε τα πάλι!

  • Που είναι η” ώρα ευθύνης “;;;;; Μόνο ανευθυνότητα βλέπουμε μέχρι στιγμής!!!!!

  • Οι γυναίκες δεν ήξεραν από που να προστατευτούν επειδή τα σκυλιά ήταν 6 η 7 δυστυχώς με πολλούς θεατές και μόνο ένας άνθρωπος που έχει μαγαζί απέναντι από τον Γερμανό προθυμοποιήθηκε να έρθει να σώσει την κατάσταση αρπάζοντας το παιδί και τραβώντας τις γυναίκες μέσα σε ένα μαγαζί. Εγώ μεγάλωσα με ζώα και πάντα έχω ένα για παρέα σχεδόν παντού. Είμαι φιλόζωος αλλά πρώτα φιλάνθρωπος. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα αδέσποτα έχουν οργανωθεί σε αγέλες.Εμείς ποτέ θα οργανωθούμε σε κοινωνία; Ο Δήμος τα λεφτά που παίρνει εκτός από πολύχρωμα λουράκια αντιπαρασιτικά τι άλλο κανει; Αν γίνει το κακό όπως σήμερα που λίγο έλειψε και κάποιος από τους παθέντες αρχίσει να μοιράζει φόλες (πολύ κακό και επώδυνο για το ζώο) τι θα λέμε μετά; Για τον κακόψυχο αναίσθητο “δίποδο” χωρίς όμως να ξέρουμε τι ψυχική οδύνη μπορεί να πέρασε με το παιδί του με το εγγονάκι του ή ότι άλλο. Όπως οι δύο γυναίκες σήμερα που; …. στο κέντρο της πόλης. Κύριε Δήμαρχε είναι κακή εικόνα για την πόλη μας για τον καταναλωτή για τον μαγαζάτορα και υπεύθυνος πρώτα από όλους είστε εσείς. Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα με δύο τέσσερα πόδια. Υπάρχει ιστορικό τέτοιων περιπτώσεων. Μετά κύριε Δήμαρχε σκεφτήκατε τι θα πείτε στα κανάλια ή στους παθόντες;

  • Ο Γκυρινης φταίει για την ανευθυνότητα μερικών που τα παρατάνε Ε? Πέρασαν δύο χρόνια κ ακόμη να το Χωνέψετε μερικοί μερικοί…καλη χώνεψη. Βόδια

    • Αφού παίρνει ο Δήμος λεφτα για τα αδέσποτα και τοποθετεί λουρακια και τα κάνει στειρώσεις είναι πλέον δημοτικά αδέσποτα.αντε οι αλλοι είναι βοδια.Εσύ μήπως φοράς λουράκι?

    • Ενώ εσύ είσαι βόδι του πρνηνταρικου. Με πουλημένα συνείδηση. Είσαι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση??? Χειροκροτητες της Λούτσας!!!!

    • μπεεεεε των δημοτικών αδέσποτων.

  • Αφήνουν τα σκυλιά τους χωρίς στείρωση, γεννάνε, τα παρατάνε στο δρόμο και μετά κάνουν παράπονα για τα αδέσποτα, αϊ σιχτίρ δηλαδή.

  • ΑΙΣΧΟΣ !!

  • Αν μπουζουργιασουν κανένα Αντιδήμαρχο θα φταίει ο μηνυτής

  • ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!!!
    Και όσοι έχετε και τα έχετε αστείρωτα, γιατί είστε παρά πολλοί, και φυσικά ο Δήμος να στειρωσει τα αδέσποτα !!!
    Τα ζώα δημιουργούν αγέλες για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Όταν είναι αστειρωτα λογικό να είναι πιο άγρια !! ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ !!!!!!!!! Τι δεν καταλαβαίνετε ;;;; Αλεξανδρεια-Καζακστάν το ίδιο πράγμα !
    ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ !!!!!

  • Κατάντια, άρχοντες ακουτε;
    Δύσκολο.
    Θυμόμαστε ομως εμείς.

  • Αγαπώ πολύ τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά,αλλά καταλαβαίνω και το πρόβλημα πολλών ανθρώπων γιατί δεν μπορούν να κινηθούν άνετα στη πόλη,ο Δήμος έχει το μεγαλύτερο μέρος ευθυνης γιατί έχουν πάρει πολλά χρηματα για να τακτοποιησουν αυτά τα προβλήματα και φυσικά τα έχουν φάει,αλλά παιδιά έχει μερίδιο ευθύνης και ο καθένας μας προσωπικά όταν παίρνει ένα ζώο οποιοδήποτε και δεν φροντίζει για τις απαραίτητες ενεργείς που πρέπει να κάνει όπως να το στηρωσει να το τσιπαρει κτλ η να το έχει περιφραγμενο στο σπίτι του.Ας φροντίσει ο καθένας για το καλό και των ζώων αλλά και τοων ανθρώπων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *