ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΕΛΑΝΑΚΙ: Υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος σε όλα του τα προϊόντα – delivery στην Αλεξάνδρεια!

ΜΕΛΑΝΑΚΙ: Υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος σε όλα του τα προϊόντα – delivery στην Αλεξάνδρεια!

Συνεχίζει την επιτυχημένη του προσπάθεια και στην πόλη μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο λόγος για την επιχείρηση μελανάκι, η οποία με έδρα τη Βέροια εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο ποσοστό πελατών της στην πόλη της Αλεξάνδρειας! 

Για εσάς λοιπόν που τελείωσε το μελάνι ή το τόνερ του εκτυπωτή σας, το μελανάκι έρχεται στην πόρτα σας, το παραλαμβάνει με ασφάλεια, και σας το επιστρέφει την επόμενη ημέρα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε! Όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα στο 2331077557!

Η επιχείρηση μελανάκι λειτουργεί στην πόλη της Βέροιας από το 2006 με κύρια δραστηριότητα την επαναγέμιση – ανακατασκευή μελανιών και τόνερ για όλους τους εκτυπωτές, τα Φαξ και τα Φωτοτυπικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο εκτύπωσης, να συμβάλλει στην προστασία του Περιβάλλοντος (μειώνοντας τα απορρίμματα) και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο μελανάκι χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, μελάνι και γραφίτη από τους καλύτερους προμηθευτές του είδους, φτιαγμένα ειδικά για τον εκτυπωτή σας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού ως προς τις Πρώτες Ύλες (μελάνι και γραφίτη), την τεχνογνωσία και τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό, προσφέροντας έτσι ποιοτικά προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημα θα βρείτε:

  • Ανακατασκευασμένα & Συμβατά Μελάνια τα οποία έχουν ελεγχθεί και δίνονται με εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Γνήσια μελανοδοχεία Για όλους τους εκτυπωτές
  • Εκτυπωτές και αναλώσιμα όπως Αποθηκευτικά Μέσα (CD, DVD, Δισκέτες, USB), Χαρτικά  κ.α.

Μελανάκι

Εδέσσης 16 – Βέροια

Τηλ.: 2331077557 | E-mail: info@melanaki.gr

www.melanaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up