ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΑΣΙΜ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Κατερίνα Ζωντανού

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Ο Ασίμ Ατίχ Φαραζί, η αλλιώς Ασίμ έχει τη δουλειά του φροντιστή παραμυθιών. Μια δουλειά που έκανε και ο πατέρας του και ο πατέρας του πατέρα του και ο πατέρας του πατέρα του πατέρα του.

Κάθε πρωί ξυπνάει και ετοιμάζεται να ξεκινήσει για τη δουλειά του. Φροντίζει γριούλες, μάγισσες, ζώα και βοσκούς, πρίγκιπες και βασιλοπούλες αλλά και τους δράκους των παραμυθιών. Πηγαίνει με το σκαμνάκι του στην πολιτεία των ανθρώπων, κάθεται κάτω από ένα δέντρο και τους διαβάζει παραμύθια.

Ακόμη και όταν δεν είναι κάποιος εκεί να τα ακούσει. Μία μέρα όμως ο νέος βασιλιάς στέλνει τους καβαλάρηδες να διατάξουν τον Ασίμ να σταματήσει την ψευτοδουλειά που κάνει, δηλαδή να φροντίζει και να λέει παραμύθια. Και έτσι γίνεται.

Ο Ασίμ είναι πολύ λυπημένος. Λίγες μέρες μετά στο βασίλειο φτάνει ένας δράκος. Ποιος θα καταφέρει να τον διώξει από εκεί; Θα καταφέρει ο Ασίμ να φροντίσει πάλι τα αγαπημένα του παραμύθια;

Ένα παραμύθι για τα παραμύθια, για τη μαγιά και την αξία τους. Μια συγκινητική ιστορία για όσες ιστορίες έχουμε ακούσει και θα μοιραστούμε με τα παιδιά.

Η εκπληκτική εικονογράφηση της κ. Σάντρας Ελευθερίου, η μοναδική γραφή της κ. Κατερίνας Ζωντανού αλλά και η αξία και η ουσία του βιβλίου σε κάνουν να ταξιδεύεις σε μέρη μαγικά γεμάτα πρίγκιπες, δράκους και μαγεμένα βασιλεία.

Μια ιστορία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και πλέον μπορείτε να την ακούσετε και ηχογραφημένη, με τον QR code κωδικό που θα σας χαρίσει το βιβλίο, από την ίδια την συγγραφέα.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *