ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Τα Hair Trends της καλοκαιρινής σεζόν – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Τα Hair Trends της καλοκαιρινής σεζόν – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιθυμία για αλλαγή στα μαλλιά σου γίνεται ολοένα και πιο έντονη, δεν είσαι η μόνη που θέλει να πετάξει από πάνω της τις μουντές αποχρώσεις του Χειμώνα,να αλλάξει το μήκος και την υφή των μαλλιών της.

Τα Hair Trends της νέας σεζόν είναι πολλά και διαφορετικά, έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

BIG BANGS

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι αρχείο-λήψης-3.jpg

Eίναι από τις πιο Hot Τάσεις της σεζόν αφού υπογραμμίζουν τέλεια τα μάτια σου και δημιουργούν μία έντονη αλλαγή στην εμφάνισή σου,ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες.

THE SHAG

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι unnamed-1.jpg

Εμπνευσμένη από τη δεκαετία των 90’s αυτή η γραμμή κουρέματος ήρθε ανανεωμένη για να δώσει διαφορετική υφή και όγκο στα μαλλιά χαρίζοντας κίνηση και ελευθερία καθώς και πολλές επιλογές στο Styling.Είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά.

FLOB

Το κούρεμα αυτό ονομάζετε Flob και το όνομά του προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων Flat και Bob,έτσι το αγαπημένο Bob καρέ παραμένει και αυτή τη σεζόν στις κορυφαίες τάσεις αλλά το βλέπουμε ανανεωμένο, πιο ανάλαφρο και σε όλα τα μήκη,από πολύ κοντό ως και στο ύψος των ώμων.

Για το καλοκαίρι αυτό που θα το διαφοροποιήσει ακόμη περισσότερο είναι το wet look και οι πιο σκούρες αποχρώσες που ξεκινήσαμε να βλέπουμε στην εβδομάδα μόδας ως μία πολύ δυνατή τάση-δώρο θα έλεγα στις μελαχρινές γυναίκες.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι p.jpg

THE MULLET

Το Mullet έρχεται ξανά στο προσκήνιο από τη δεκαετία των 80’s,και από τότε ακόμη είχε ή φίλους ή εχθρούς.Πολλοί το αμφισβήτησαν στην αρχή αλλά μετά το υιοθέτησαν και υπάρχει μία θεωρία ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Mullet σημαίνει << κάτι που πήγε στραβά>>.

Τα μαλλιά είναι κοντά στο εμπρός μέρος και στο πλάι ενώ πίσω είναι πολύ πιο μακριά,φυσικά υπάρχουν και οι παραλλαγές με νέες τεχνικές κουρέματος και συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν μία πιο φρέσκια εικόνα άξια να αγαπηθεί από τη νέα γενιά.

Η αναζήτηση #Mullet στο instagram εμφανίζει 760.000 εικόνες και στο tik-tok έχει 1,6 δις προβολές, αυτό νομίζω ότι καθιστά αδιαμφισβήτητη την επιρροή της νέας τάσης στη γενιά των millenioum που δεν την <<φόρεσε>>.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι d1f92e588219e6626e753f232980649c.jpg

PIXIE

Για εσένα που αγαπάς τα κοντά μαλλιά υπάρχουν τα Pixie hair των 90’s τα οποία ήταν πάρα πολύ κοντά με σκοπό να δώσουν μια πολύ δυναμική εικόνα γεμάτη αυτοπεποίθηση στις γυναίκες αφού η πολύ κοντή φράντζα άφηνε ελεύθερο το πρόσωπο κολακεύοντας τα χαρακτηριστικά τους.

Σήμερα σε αυτή την τάση έρχεται να προστεθεί η επιστροφή στη φυσικότητα και ένα πιο clean style γενικά ή μια επιθυμία για <<αποτοξίνωση>>και πιο natural αίσθηση.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pixie-haircut-ideas-1024x408.jpg
* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *