ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Μπαρτζώκας για την επίσκεψη Λυκουρέντζου στην Ημαθία: “Ουσιαστική στήριξη στους αγρότες”

Μπαρτζώκας για την επίσκεψη Λυκουρέντζου στην Ημαθία: “Ουσιαστική στήριξη στους αγρότες”

Σχόλιο για την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου στην Ημαθία έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας: 

Η αποκατάσταση των επιπτώσεων και η οικονομική ανακούφιση των πληγέντων αγροτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Κατ´εντολή του Πρωθυπουργού, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Λυκουρέντζος επισκέφτηκε πληγείσες περιοχές στην Ημαθία, υποδεικνύοντας ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αποτύπωσης των ζημιών και καταβολής των οικονομικών αποζημιώσεων στους αγρότες, γεγονός που θα αποτελέσει και το έναυσμα για οικονομική στήριξη σε συνεκδοχικές δραστηριότητες της αγροτικής εφοδιαστικής αλυσίδας.
Η έκτακτη συγκυρία απαιτεί εξαιρετικό συντονισμό όλων των συναρμόδιων, ώστε να ανταποκριθούμε με ωριμότητα στον στόχο της ταχύτητας, της ακρίβειας και της δικαιοσύνης των αποζημιώσεων, ακριβώς όπως το θέτει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ο αγροτικός κόσμος δεν είναι εξαντλημένος μόνο από τα χτυπήματα του καιρού. Είναι εξαντλημένος και από τα Ευχολόγια. Αυτή τη φορά θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του, κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις μας για ουσιαστική στήριξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *