ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αλεξίσφαιρα γιλέκα παρέδωσαν στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας

Αλεξίσφαιρα γιλέκα παρέδωσαν στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ψαρογιάννης μαζί με μέλη του προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Νομό Ημαθίας, μετέβησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας.

Κατά την επίσκεψη τους παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό, τα οποία και παρέλαβαν οι Διοικητές των εν λόγω υπηρεσιών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας, Ταξίαρχο Γιώργο Αδαμίδη, καθώς και με αλλά στελέχη – μέλη στον νομό, οπού συζήτησαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προστασίας των συναδέλφων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *