ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

3.000 πρόστιμο σε καφετέρια της Ημαθίας επειδή σέρβιρε πελάτες στον εσωτερικό χώρο

3.000 πρόστιμο σε καφετέρια της Ημαθίας επειδή σέρβιρε πελάτες στον εσωτερικό χώρο

Σε εκτεταμένους ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαΐου 2021, ομάδα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας με επικεφαλής Αξιωματικό του Τμήματος, ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Veriotis.gr, ελέγχθηκε πλήθος καταστημάτων στον πεζόδρομο, στις οδούς Εληάς, Μητροπόλεως, Βενιζέλου και άλλα σημεία του κέντρου της Βέροιας, για την τήρηση των μέτρων που συνοδεύουν την επαναλειτουργία της εστίασης.

Αυτό που διαπιστώθηκε από τους ελέγχους της Αστυνομίας, ήταν γενικά η συμμόρφωση των καταστηματαρχών και θαμώνων με τις επιταγές του νόμου.

Ωστόσο, σε μια καφετέρια βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και επιβλήθηκε δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργία της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί καθήμενους πελάτες στον εσωτερικό του χώρο, ενώ από την ισχύουσα νομοθεσία, η εξυπηρέτηση επιτρέπεται μόνο σε εξωτερικούς υπαίθριους χώρους, με τήρηση αποστάσεων, σε τραπέζια ανά έξι άτομα και χωρίς μουσική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *