ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Κατρίνα Τσάνταλη

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ Ετών

Κάποτε ήτανε μικρή,

μάθαινε ποιηματάκια

για να τα λέει με χαρά

τώρα στα εγγονάκια.

Η αγαπημένη γιαγιά. Εκείνη που με τα ποιηματάκια της αποκοιμίζει τα μικρά εγγονάκια της. Εκείνη που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα γίνεται το μέσω για να περάσει από γενιά σε γενιά η αγάπη μέσα από ποιηματάκια, ζωγραφιές, τραγούδια και συνταγές. Ακόμη είναι εκείνη που θα σε πάει μακριά πάντα περπατώντας στο δρόμο της αγάπης. Αυτή είναι λοιπόν η γιαγιά, η γνώριμη αγκαλιά της, που νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή. Αυτή που τίποτα δεν θα καταφέρει να της ξεθωριάσει από το μυαλό της όσα έχουνε βαθιά ριζώσει.

Μια ιστορία για την βαθιά, αληθινή αγάπη των γιαγιάδων που τρυπώνει στις καρδιές από γενιά σε γενιά. Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Συλλογή- μικρά αστέρια» ένα διαμάντι για την σχέση των παππούδων με τα εγγόνια τους αλλά και για την αξία τους στην καθημερινότητα των παιδιών. Μοναδική ιστορία με μια υπέροχη και ζωηρή εικονογράφηση από την αγαπημένη Μαρία Παγκάλου. Ένα βιβλίο που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα διαβάσετε πολλές φορές τόσο οι μικροί όσο και μεγάλοι αναγνώστες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *