ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Πετυχημένη η συμμετοχή του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής σε Μαθητικό Διαδικτυακό Συνέδριο!

Πετυχημένη η συμμετοχή του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής σε Μαθητικό Διαδικτυακό Συνέδριο!

Το ΓΕΛ ΠΛΑΤΕΟΣ-ΚΟΡΥΦΗΣ συμμετείχε στο Μαθητικό Διαδικτυακό Συνέδριο την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. 

Το συνέδριο διοργάνωσε το ΓΕΛ Αμφίκλειας για την 9η Μαίου-Ημέρα της Ευρώπης- σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και άλλων δέκα σχολείων της χώρας, που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το συνέδριο με θέμα Ζω, συναισθάνομαι, δρώ Γιορτάζω την Ημέρα της Ευρώπης, γιορτάζω τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην ΕΕ, απολαμβάνω ως πολίτης τα οφέλη της ΕΕ προλόγισαν ο Ευρωβουλευτής κ. Κυμπουροπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Κιρμανίδης Ηλίας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η καθηγήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους με μεγάλη επιτυχία. Το σχολείο τόνισε τα οφέλη της τοπικής κοινωνίας από τα χρηματοδοτούμενα έργα ΕΣΠΑ στον τομέα του Πολιτισμού.

Σε σχετικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση quiz στο οποίο συμμετείχαν όλα τα σχολεία. Το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής σάρωσε παίρνοντας την πρωτιά!!!

Συγχαρητήρια στους μαθητές (juniors Ambassadors) και στους καθοδηγητές εκπαιδευτικούς του σχολείου (seniors Αmbassadors)!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *