ΤΟΠΙΚΑ posted by

Το Make A Wish στην Αλεξάνδρεια: Μαζί με το PiKeFi και το Vergina Travel συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής της Άσπας

Το Make A Wish στην Αλεξάνδρεια: Μαζί με το PiKeFi και το Vergina Travel συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής της Άσπας

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του.

Το PiKeFi Travel σε συνεργασία με το Make a Wish και το Vergina Travel έκαναν πράξη της ευχή της μικρής Άσπας και έδωσαν χαρά με τον καλύτερο τρόπο!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια του. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Στηρίζοντας αυτή την τεράστια προσπάθεια και το έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, PiKeFi Travel και Vergina Travel συνέβαλαν με τη Δωρεά λεωφορείου για να μεταφέρει την οικογένεια και τους φίλους της Άσπας στην Κατερίνη όπου είχε στηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό έκπληξης για την Άσπα. 

Η χαρά απερίγραπτη, τα συναισθήματα και οι στιγμές έντονες κι έτσι μια ακόμη ευχή έφτασε να γίνει πραγματικότητα και να προστεθεί στο πανέμορφο παζλ που δημιουργεί τα τελευταία 25 χρόνια το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Από εμάς, πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ήταν ικανή να δώσει απερίγραπτη χαρά στη μικρή Άσπα.

Χορηγοί: Cosmote, Αγγελική Λαλαδάκη, Catering TAKISEL DEKOR, Άντζελα Κατιμερτζή, Airbnb, it4you.grfrogs.grMyikona, Γιώργος Τσιαμπουρής.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *