ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Όταν ο Τζανακόπουλος κυριολεκτικά «βρήκε τον δάσκαλό του» στο πρόσωπο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Όταν ο Τζανακόπουλος κυριολεκτικά «βρήκε τον δάσκαλό του» στο πρόσωπο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Να είσαι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και να φέρνεις σε δύσκολη θέση πολιτικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, σε βαθμό που τον κάνει να «χάνει τη μπάλα», δεν το λες και μικρή υπόθεση ούτε είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο  ακόμη κι από το ρετιρέ της πολιτικής ζωής του τόπου. 

Ο λόγος για τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη τον Ημαθιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που πρόσφατα συγκρούστηκε πολιτικά με τον προβεβλημένο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προανακριτικής συζήτησης για τα «τηλεοπτικά πεπραγμένα» του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Και όπως σχολιάζουν έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές της Αθήνας, ο Λάζαρος Τζαβδαρίδης όχι μόνο κατάφερε να βάλει στη θέση του, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο αλλά τον δυσκόλεψε σε τέτοιο βαθμό που στην πρωτεύουσα ψιθυρίζουν ότι το πρωτοπαλίκαρο του Αλέξη Τσίπρα, στο πρόσωπο του Ημαθιώτη βουλευτή, κυριολεκτικά βρήκε τον δάσκαλό του.

Αυτό δεν το λες και μικρή υπόθεση για τον Τσαβδαρίδη που ως βουλευτής δείχνει να κερδίζει κατακόρυφα πόντους σε Ημαθία και Αθήνα, καθόλου τυχαίο για όσους γνωρίζουν την πολιτική συνέπειά του και κυρίως το αδιαπραγμάτευτο του χαρακτήρα του όταν είναι να σταθεί στο πλευρό του κόσμου αλλά και της Νέα Δημοκρατίας.

Το δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας των «Παραπολιτικών» που αναδημοσιεύουμε παρακάτω είναι χαρακτηριστικό για όσα αναφέρουμε και περιγράφει με λεπτομέρειες το περιστατικό της σύγκρουσης Τσαβδαρίδη- Τζανακόπουλου:

«Δύσκολη περίοδος για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τα όσα ακούει από τους μάρτυρες να καταθέτουν, για τις ημέρες και τα έργα της κυβέρνησης του. Ο κακός χαμός μαθαίνουμε ότι έγινε σε μια από τις συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά για την επιχείρηση απόκτησης τηλεοπτικού σταθμού που θα «εκπέμπει» την αριστερή πολιτική τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε κατά την συνηθισμένη του τακτική να «τορπιλίσει»  το κλίμα με τοξικό λόγο!  Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας βρήκε τον δάσκαλο του, αυτή την φορά στο πρόσωπο του βουλευτή τη ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη.  

Τα γεγονότα έχουν ως εξής, ο κ. Τζανακόπουλος όντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τα όσα καταθέτει ο Χρήστος Καλογρίτσας αλλά και με τους ψιθύρους που ακούγονταν πως θα καταθέσει μήνυση ο Νίκος Παππάς κατά του Σταύρου Κελέτση για παραποίηση πρακτικών… έχασε την «μπάλα» και επιτέθηκε στον Λάζαρο Τσαβδαρίδη ο οποίος του αποδόμησε την επιχειρηματολογία σε δευτερόλεπτα.

Ο Ν. Τζανακόπουλος μετά από αυτό, αποκάλεσε «τραμπούκο της δεξιάς» τον κ. Τζαβδαρίδη. Ο Ημαθιώτης βουλευτής «σήκωσε το γάντι» για να του απαντήσει: «Τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι ακόμα και όταν προέρχονται από έναν αμπελοφιλόσοφο της Αριστεράς όπως ο κ. Τζανακόπουλος», στην συνέχεια μαθαίνουμε ακούστηκαν και μερικά «γαλλικά».

Δύσκολη περίοδος για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τα όσα ακούει από τους μάρτυρες να καταθέτουν, για τις ημέρες και τα έργα της κυβέρνησης του, μάλιστα ο εκνευρισμός του ήταν τόσο διάχυτος που υποτίμησε τον Λάζαρο Τζαβδαρίδη, λέγοντας του ότι δεν τον ξέρει καν, με τον βουλευτή της ΝΔ να ανταπαντάει όσο είμαστε στην Προανακριτική, «θα με μάθεις και από την καλή και από την ανάποδη!».

5 Comments

  • Τρομερή δημοσιογραφία admin, ΕΥΓΕ. Αφού οι <> -και όλοι ξέρουμε ποιες είναι αυτές- λένε ότι ο Τσαβδαρίδης έβαλε στη θέση του τον Τζανακόπουλο, μάλλον έτσι θα’ ναι. Ο Τσαβδαρίδης που ζητούσε να δοθούν αυξήσεις στους αστυνομικούς, επειδή έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους κλέφτες της γειτονιάς και δικαιουνται αύξηση. Για κανέναν γιατρό για νοσοκομεία δεν σκέφτηκε να κάνει λόγο. Αντικειμενική ανούσια δημοσιογραφία, δεν είδα πουθενά και <> ο Τζανακόπουλος και δεν σχολιάζεται ούτε εσείς πως ακριβώς τον βρήκε αυτόν το διάσημο δάσκαλο, παρά μόνο παραθέτετε τα λόγια του Τσαβδαρίδη. Μην πέφτετε τόσο χαμηλά.

  • Κρίμα ρε , Τάσο. Αληθινά κρίμα, για μας που σε γνωρίζουμε χρόνια. Δεν το περιμέναμε από σένα. Κρίμα !!!!!!!

  • ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΔΑΣ.

  • Κρίμα , πραγματικά κρίμα .

  • Ναι ναι ότι πεις Τσαβδαρίδη. Ούτε καν που σε ξέρει ο Τζανακόπουλος , έγινες και δάσκαλος του. Όσο για το αν περνάει δύσκολες μέρες ο Τζανακόπουλος ναι είναι πάρα πολύ δύσκολα να περιμένεις παιδί και μάλιστα όταν αυτό θα σου το γεννήσει η πιο ωραία Ελληνίδα πολιτικός η Αχτσιόγλου. Μακάρι να περνούσαμε όλοι τόσο “δύσκολες” μέρες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *