ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με εισηγητή τον Τάσο Μπαρτζώκα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Με εισηγητή τον Τάσο Μπαρτζώκα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ξεκινάει η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τίτλο:

«Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας».

Εισηγητής θα είναι ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Η σχετική, 1η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής, https://parltv.live.grnet.gr/webtv/.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη τιμή, αλλά κυρίως μεγάλη χαρά, θα εισηγηθώ στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, η επεξεργασία του οποίου ξεκινάει αύριο.

Το νομοσχέδιο αναδιαρθρώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, βάζει τέλος στο άναρχο τοπίο της προπονητικής, ρυθμίζει θεσμικά και διοικητικά αθλητικά ζητήματα, προάγοντας τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Βήμα βήμα, όλη η αθλητική οικογένεια συναντιέται με το θεσμικό πλαίσιο που της αξίζει! Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμβάλλω στην αθλητική μεταρρύθμιση!»

1 Comment

  • Φυσικά δεν ρωτήσατε κανέναν παράγοντα του ποδοσφαίρου του Νομού Ημαθίας!!
    Για ποιο λόγο άλλωστε!! Αφού τα ξέρετε όλα, εσείς οι Βουλευτές!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *