ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια: Συγκρούστηκαν μηχανή με Ι.Χ.

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια: Συγκρούστηκαν μηχανή με Ι.Χ.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αλεξάνδρεια το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2021.

Συγκρούστηκαν μηχανή με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην οδό Εθν. Αντίστασης λίγο πριν την 28ης Οκτωβρίου.

Στη μηχανή επέβαιναν δύο νεαροί που διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός τους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

5 Comments

  • Ο καλός θεός μαζί τους. Ο δρόμος αυτός από την Δωδώνη έως την διασταύρωση Κατερίνης είναι πίστα για κόντρες με μηχανές και αυτοκίνητα. Η αστυνομία μόνο με παρουσία στο φανάρι κάποιες φορές θα φέρει αποτελέσματα.

  • Να ειναι καλα τα παιδια..Αλλα ορισμενοι ασυνείδητοι τρεχουν σαν τρελοι θετοντας σε κινδυνο ενηλικες και παιδια .Η αστυνομια δεν πρεπει να ριχνει και κανα προστυμο;;;;;;;;;

  • Δυστυχώς ο οδηγός τής μηχανής δεν τα κατάφερε

  • Πολλοι οδηγοι μηχανων δεν φορανε κρανος. Το κρατανε στον αγκωνα και πανω στο τιμονι, Μονο 3 στους 10 φορανε κρανος. Εχω δει 18 χρονες 20 χρονες με τους φιλους τους πανω στη μηχανη χωρις κρανος αρκετες φορες. Τρεχουν με 70 αντι για 30 που ειναι το οριο στην βετσοπουλου. Εχω χασει φιλους περσι και προπερσι. Βαλτε ορια ταχυτητας εντος πολης. Τα ξημερωματα μερικοι δεν σταματανε στον κοκκινο σηματοδοτη. Η λυση ειναι μια. Πιο αυστηρες ποινες για κρανος και για υπερβολικη ταχυτητα. εντος πολης. Γιατι οι νεοι δεν πειθαρχουν και δεν θα πειθαρχησουν ετσι οπως παει.

    • Υπάρχουν όρια ταχύτητας παντού αλλά ο καγκουροελληναρας μονο στο εξωτερικο στρώνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *