ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΔΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Κυριάκος Αθανασιάδης

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Ισίδωρος βαριέται στο σχολείο. Βαριέται πάρα πολύ. Το μόνο που θέλει είναι να πετάξει σαν σούπερ ήρωας, να ανέβει σε έναν πύραυλο ή ακόμη και να πάει στο φεγγάρι. Όμως σίγουρα να μην είναι στο σχολείο. Ίσως να ανέβει στο Έβερεστ, ίσως και να πάει στο Παρίσι, ίσως και να έχει ένα κιόσκι για να πουλάει παγωτό χωνάκι. Όμως τι θα γίνει όταν η δασκάλα του, τον ρωτήσει τι θέλει ο ίδιος να γίνει όταν μεγαλώσει; Τι θα της απαντήσει;

Μία άκρως διασκεδαστική και καλοκαιρινή ιστορία γεμάτη δράκους από την Δρακοχώρα. Υπέροχη εικονογράφηση, απλό και ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και υπέροχη ιστορία του κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί λίγο πριν ξεκινήσει για τα καλά το καλοκαίρι. Η αγαπημένη δράκοι των παιδιών προσθέτουν ένα ακόμη βιβλίο στη σειρά τους «Ο Δρακοσυλλέκτης» και δίνουν στους μικρούς αναγνώστες μία ακόμη απολαυστική ιστορία.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *