ΤΟΠΙΚΑ posted by

BOSTON.gr: Ένα ακόμη βήμα για την επιχείρηση – σύντομα κοντά μας με νέο κατάστημα στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου!

BOSTON.gr: Ένα ακόμη βήμα για την επιχείρηση – σύντομα κοντά μας με νέο κατάστημα στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more μας υποδέχεται καθημερινά με ένα πλήρη κατάλογο μοναδικών γεύσεων και τον γνωστό ποιοτικό και αγαπημένο καφέ του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Μετά την δημιουργία του Online καταστήματος Boston.gr που έκανε για μια ακόμη φορά τη διαφορά στο χώρο της εστίασης για την περιοχή μας, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη βήμα, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιχείρησης! Η οικογένεια του BOSTON μεγαλώνει και ετοιμάζεται για το 3ο Φυσικό της κατάστημα στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου.

Η διεύθυνση της επιχείρησης ευχαριστεί θερμά για την καθημερινή προτίμηση και υποστήριξη και δεσμεύεται να συνεχίσει την παρουσία της στο χώρο με την ίδια ποιότητα που την κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή!

www.boston.gr | Παράγγειλε Online εύκολα και γρήγορα

Κατάστημα Αλεξάνδρειας: 2333025541

Κατάστημα Χαλκηδόνας: 2391910275

Κατάστημα Σίνδου: Σύντομα κοντά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *