ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σωτήρης Τόκας: “Δεν φαντάζεστε τι βρίσκει καθημερινά στα φρεάτια η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας”

Σωτήρης Τόκας: “Δεν φαντάζεστε τι βρίσκει καθημερινά στα φρεάτια η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας”

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας με υπερχείλιση φρεατίων σε διάφορα σημεία μίλησε στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήρης Τόκας. 

Ο κ. Τόκας μας είπε χαρακτηριστικά: “Είναι απολύτως κατανοητό να υπάρχουν τα δικαιολογημένα παράπονα των δημοτών μας για φρεάτια που ξεχειλίζουν. Θα πρέπει όμως να αναφέρω πως τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας είναι επί ποδός σε καθημερινά βάση σε πολλά σημεία του δήμου μας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρίσκουμε καθημερινά στα φρεάτια. Μέχρι και μπαλάκι του τένις είχαμε βρει στο παρελθόν που είχε μπλοκάρει όλο το σύστημα.

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ρίχνουν αντικείμενα στην αποχέτευση που δεν ανήκουν εκεί. Αν προσέξουμε όλοι μας, η καθημερινότητα θα είναι ευκολότερη και καλύτερη για όλους. Απευθύνομαι σε όλους τους δημότες, αποφεύγετε να ρίχνετε ακόμα και τα χαρτιά στην τουαλέτα, δημιουργούν πολλά προβλήματα. Πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα με δύο φρεάτια κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βγάλαμε από μέσα.”

Δείτε εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας:

 

2 Comments

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ

  • Το ωραίο ειναι που τα δείχνεται ………ΜΑΠ κανεις….ωρε γλεντιααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *