ΤΟΠΙΚΑ posted by

Το κορυφαίο ελαστομερές μονωτικό ISOTOP PU HYBRID αποκλειστικά στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ!

Το κορυφαίο ελαστομερές μονωτικό ISOTOP PU HYBRID αποκλειστικά στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ!

Η επιχείρηση ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο χρωμάτων και σιδηρικών από το 1987 έως και σήμερα.

Στεγάζεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 5 στην Αλεξάνδρεια και ως δεύτερη γενιά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο προσφέροντας τις ίδιες υψηλές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.

Οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τις μονώσεις στους οικιακούς και επαγγελματικούς μας χώρους και στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ μπορείτε αποκλειστικά να βρείτε:

Το νέας τεχνολογίας υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, βάσεως ακρυλικής πολυουρεθάνης νερού ISOTOP PU HYBRID.

  • Είναι το μόνο πιστοποιημένο (European Technical Assessment ETA-15/0910) από τον κορυφαίο Βρετανικό οργανισμό British Board of Agrément (ΒΒΑ) και προσφέρει απόλυτη στεγάνωση για περισσότερο από 10 χρόνια.
  • Σχηματίζει μια μεμβράνη αδιαπέραστη από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά και τον πάγο. 
  • Με ισχυρή πρόσφυση και υψηλή ελαστικότητα, γεφυρώνει μικρές ρωγμές και αρμούς και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες από +80°C έως και -25°C.  
  • Αποκτά γρήγορα επιφανειακή σκληρότητα, εύκολη βατότητα χωρίς να κολλάει και εμποδίζει την επικάθιση ρύπων διατηρώντας υψηλή  λευκότητα στο χρόνο. 
  • Το ISOTOP PU HYBRID είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία 92%.
  • Μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα, ελαττώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης του κλιματιστικού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εκτός από πλούσια ποικιλία σε επώνυμα χρώματα, μπορείτε να βρείτε παντελόνια, φόρμες εργασίας και αδιάβροχα της γνωστής εταιρίας ΑΧΟΝ άριστης ποιότητας και πολύ οικονομικές τιμές. Ακόμα παπούτσια εργασίας της φημισμένης εταιρίας TALAN.

Επισκεφτείτε το κατάστημα και δείτε από κοντά την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και σας δίνει λύση σε ότι κι αν ψάχνετε.

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Μ. Αλεξάνδρου 5, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022194 – Κινητό: 6974726074

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *