ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πρώτο πρόστιμο για ανεμβολίαστο πελάτη στην Ημαθία!

Πρώτο πρόστιμο για ανεμβολίαστο πελάτη στην Ημαθία!

Tο πρώτο πρόστιμο για ανεμβολίαστο πελάτη σε κλειστό χώρο εστίασης επιβλήθηκε χθες Τρίτη στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Veriotis.gr, σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 σε καφενείο στη Βέροια, εντόπισαν εντός του καταστήματος να εξυπηρετεί πελάτες οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή άλλο έγγραφο που να επιτρέπει την εξυπηρέτησή τους στον εσωτερικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 16 Ιουλίου 2021 ισχύει το μέτρο πως ο εσωτερικός χώρος καταστημάτων εστίασης θα λειτουργεί αποκλειστικά με πελάτες οι οποίοι διαθέτουν και επιδεικνύουν στην είσοδο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν πρόστιμο 2.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του καφενείου, καθώς και επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας.

Σε άλλο έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία, εντοπίστηκε εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

4 Comments

  • ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ.

    • όταν ο μαγαζατορας είναι ανεμβολιαστος τι γίνεται?

    • Εύχομαι να μάθεις την ελληνική γλώσσα. Με προσωπικό μόχθο χωρίς άνωθεν βοήθεια γίνεται αυτό.

  • Στα νετ καφέ για ηλικίες απο 24 και ανω για να μπεις ως πελάτης πρέπει να είσαι εμβολιασμένος και να έχεις μαζί σου το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Στο σκανάρουν και μόλις γινει πράσινο από την εφαρμογή τότε είναι δεκτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *