ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Πίτερ Χ. Ρεϊνολντς

Προτεινόμενη Ηλικία:4+ ετών

Γεννήθηκες για να γίνεις πολλά πράγματα. Περίεργος, περιπετειώδης, επίμονος, διαφορετικός, γενναίος. Αλλά κυρίως για να είσαι ο εαυτός σου. Έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα για να γίνεις ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Περίεργος ώστε να ανασηκώνεις όποια πέτρα βρεθεί μπροστά σου και να ανακαλύπτεις δικές σου απαντήσεις. Να δημιουργήσει αληθινές σχέσεις, να μη σε πειράζει το διαφορετικό αλλά ούτε και το να είσαι μόνος. Τι άλλο άραγε θα χρειαστούμε στο ταξίδι μας στον κόσμο;

Μια μοναδική, αξιοθαύμαστη ιστορία. Απλογραμμένη αλλά και με βαθύτερα μηνύματα. Ο δημιουργός έχει φτιάξει ένα εικονοβιβλίο με σκοπό να δημιουργήσει μικρούς προβληματισμούς στους αναγνώστες σχετικά με την αξία της προσωπικότητας μας αλλά και το σεβασμό στο καθετί που είναι διαφορετικό. Κάνει στην άκρη τα κοινωνικά στερεότυπα εστιάζει στο πως μπορούν τα παιδιά να δημιουργήσουν μία ισχυρή προσωπικότητα. Υπέροχος λόγος, μοναδική εικονογράφηση αλλά και το ιδιαίτερο θέμα του κάνουν το βιβλίο να αξίζει να βρίσκεται στα ράφια κάθε παιδικής βιβλιοθήκης.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *