ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Όταν τα καράβια τους συναντηθούν οι καλοί και οι κακοί πειρατές ανταλλάσσουν κουβέντες άλλοτε κακές και άλλοτε καλές. Άραγε τι θα βρουν οι πειρατολόγοι και οι πειρατομελετητές; Τι λένε οι κακοί πειρατές και την απαντούν από την άλλη οι καλοί;

Μια άκρως χιουμοριστική ιστορία, ευφάνταστη και διασκεδαστική. Τι γίνεται όταν οι κακοί πειρατές θέλουν να βυθίσουν το πλοίο των καλών με τσεκούρια και τρυπάνια; Τι γίνεται όταν οι καλοί τους απαντούν γεμάτοι χιούμορ να πάρουν μία άγρια πόζα για να τους φωτογραφίσουν; Οι κακοί πειρατές θυμωμένοι απειλούν για καταστροφές ενώ οι καλοί επιστρατεύουν το χιούμορ τους για να τους απαντήσουν. Και αυτή είναι η διαφορά και η υπεροχή τους. Η ίδια ιστορία βοηθάει να καταλάβουμε πως με το χιούμορ και την καλοσύνη μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα παρά με τη βία. Υπέροχη και ζωντανή εικονογράφηση, απλό και γεμάτο χιούμορ λεξιλόγιο και το καλοκαιρινό του θέμα κάνουν το βιβλίο να χαρίζει στους μικρούς αναγνώστες στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *