ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δυνατός και πρωταγωνιστής αναμένεται και τη νέα περίοδο ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Δυνατός και πρωταγωνιστής αναμένεται και τη νέα περίοδο ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Την περσινή αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και τερμάτισε μάλιστα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος.

Φέτος μέλημα των τη υπευθύνων του μπασκετικού τμήματος ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός κάτι που το κατάφεραν πολύ σύντομα.

Έτσι εκτός των γηγενών αθλητών (Σιτσανης, Νταμτσιοπουλος) και οι περσινές μεταγραφές (Γκεκόπουλος, Κωστακίδης, Παπαδόπουλος) ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα.

Το υπόλοιπο ρόστερ που αποτελείται από τα νεαρά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και αποτελούν το καμάρι και την προίκα της όλης προσπάθειας θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στη δημιουργία της φετινής ομάδας.

Άλλωστε η φιλοσοφία του ΑΘΛΟΥ δεν αλλάζει και παραμένει η δημιουργία νέων αθλητών και πρωτίστως χαρακτήρων που θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Τέλος σύντομα θα ανακοινωθούν τόσο οι προσθήκες ενός- δύο αθλητών που θα ενισχύσουν και τα παραδοσιακά πλέον πρωταγωνιστικά τμήματα υποδομής της ομάδας καθώς και η έναρξη της προετοιμασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *