ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δεν αποκλείεται ο ανασχηματισμός του Παναγιώτη Γκυρίνη να γίνει τον Νοέμβριο!

Δεν αποκλείεται ο ανασχηματισμός του Παναγιώτη Γκυρίνη να γίνει τον Νοέμβριο!

Ο πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός του Παναγιώτη Γκυρίνη δεν ανακοινώθηκε την εβδομάδα που διανύουμε. 

Ο δήμαρχος (όπως κάθε φορά) κρατάει τα χαρτιά του κλειστά και δεν ανακοινώνει τίποτα σε κανέναν. Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές την τελευταία στιγμή όταν και θα ανακοινωθούν.

Βέβαια, όπως γράψαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, αλλαγές στα πρόσωπα των αντιδημάρχων όπως όλα δείχνουν, δεν θα γίνουν. Αυτό που θα αλλάξει είναι οι αρμοδιότητές τους.

Τόσο οι τρεις αντιδήμαρχοι της Ώρας Ευθύνης (Δριστάς, Δελιόπουλος και Σαρακατσιάνος) όσο και οι δύο αντιδήμαρχοι από την πλευρά Πανταζόπουλου (Κούγκας και Κιοσέγλου) δεν θα αλλάξουν. Η προσθήκη των δύο άμισθων αντιδημάρχων (αν θα είναι δύο) είναι αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Αυτό που δεν αποκλείεται καθόλου, είναι οι αλλαγές να γίνουν στα μέσα του Νοεμβρίου, στα μέσα δηλαδή της θητείας της διοίκησης!

Υπάρχει αίτημα από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος προς την κυβέρνηση για να να δοθεί παράταση δύο μηνών για τον ορισμό των αντιδημάρχων.

Είτε το αίτημα γίνει αποδεκτό είτε όχι, ο Παναγιώτης Γκυρίνης είναι “καλυμμένος” από τον νόμο για το θέμα των αντιδημάρχων παίρνοντας πάνω του τις αρμοδιότητές τους μέχρι να γίνει ο νέος ορισμός.

3 Comments

  • Ο ανασχηματησμος του τιποτα απο τον κανενα.

  • τα βαλο το γατα να κλεη

  • αναδχηματισμος μπαρμπαδιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *