ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

«Γέτι, η δύναμη του ακόμη» το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

«Γέτι, η δύναμη του ακόμη» το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΓΕΤΙ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Μαρίνα Γιώτη

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Το Γέτι είναι ο φανταστικός φίλος του αγοριού, του μικρού μας ήρωα. Το ακολουθεί παντού αλλά μπορεί να πει μόνο μία λέξη. Ακόμη…… Μία μαγική λέξη που κάνει τα πράγματα να μοιάζουν διαφορετικά. Ουφ! Δεν έχω κανέναν φίλο λέει το αγόρι. Ακόμη φωνάζει το Γέτι. Τι θα γίνει όταν όλα τα ΔΕΝ του αγοριού φύγουν μακριά; Που είναι το Γέτι του;

Μία υπέροχη ιστορία που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους. Ακόμη βοηθάει και εμψυχώνει καθέναν να καταλάβει ότι η αποτυχία είτε είναι προσωρινή είτε δεν υπάρχει. Υπέροχη και προσεγμένη εικονογράφηση, κατανοητό λεξιλόγιο αλλά και η δύναμη της ιστορίας κάνουν το βιβλίο να βρίσκεται στα πιο ψηλά ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης! Μια ιστορία για να μάθουν τα παιδιά την αξία της προσπάθειας και όχι της παραίτησης. Το βιβλίο έχει βραβευτεί ως «Καλύτερο παιδικό βιβλίο» στα βραβεία public.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *