ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

«Απλώς να είσαι ο εαυτός σου, δράκε!» το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

«Απλώς να είσαι ο εαυτός σου, δράκε!» το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΔΡΑΚΕ!

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Μπιάνκα Σούλτσε

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Δράκε; Δράκε; Που είσαι; Έχετε δει πουθενά τον δράκο; Είναι η πρώτη μέρα του στο σχολείο και ο δράκος έχει κρυφτεί. Δεν τον βρίσκουν πουθενά. Μάλλον έχει λίγο άγχος! Μπορούμε να τον βοηθήσουμε; Οι μάγειρες του φτιάχνουν το πιο φανταστικό δρακοπρωινό και η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας θα πάνε και εκείνη πρώτη μέρα στο σχολείο, μαζί με το δράκο και όλοι μαζί θα φανούν σίγουρα γενναίοι. Τι θα γίνει, τελικά όταν ο δράκος περάσει μια μέρα στο σχολείο; Πως θα είναι η εμπειρία του; Θα καταφέρει να είναι απλώς ο εαυτός του;

Μια γλυκιά αλλά συνάμα διαδραστική ιστορία. Ο κόκκινος δράκος θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιμετωπίζουν τις πρώτες δύσκολες μέρες στο σχολείο αλλά και το άγχος του αποχωρισμού από την οικογένεια τους. Η εξαιρετική εικονογράφηση και υπέροχη ιστορία κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να συντροφεύσει τα παιδιά τις πρώτες μέρες στο σχολείο!

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *