ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Ο κλέφτης των φύλλων”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

“Ο κλέφτης των φύλλων”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

Εκδόσεις: Ίκαρος

Συγγραφέας: Hemming Alice

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Eτών

Τι υπέροχη εποχή, λέει ο σκίουρος ξαπλωμένος έξω από τη φωλιά του. Υπέροχα χρώματα στα φύλλα του δέντρου. Κόκκινο, κίτρινο, πορτοκάλι….Κόκκινο, κίτρινο, πορτοκάλι…. Κόκκινο, κίτρινο….. Μια στιγμή….. Ένα από τα φύλλα του σκίουρου λείπει. Ρωτάει το φίλο του το πουλάκι αν το έχει δει! Πιστεύει πως κάποιος του το έχει κλέψει. Άραγε θα καταφέρει να βρει που έχουν πάει τα χαμένα φύλλα από το δέντρο του;

Μία άκρως φθινοπωρινή ιστορία, αστεία και έξυπνη. Μια ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν την αλλαγή στις εποχές του χρόνου αλλά και όσα συμβαίνουν στη φύση. Εξαιρετική εικονογράφηση, ευκολονόητο λεξιλόγιο και  το ιδιαίτερο θέμα του κάνω το βιβλίο να γεμίζει όμορφες εικόνες στα μάτια των παιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *