ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1

ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1

Σε άλλες εποχές θα μιλούσαμε για έναν μεγάλο θρίαμβο της ομάδας της πόλης επί ενός σημαντικού και δυνατού αντιπάλου. Την Κυριακή η Αλεξάνδρεια πέτυχε 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα όμως σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε. 
Λίγο η οικονομικές συγκυρίες, λίγο ο “πεσμένος” φέτος Πυρσός λίγο και ότι οι φίλαθλοι της πόλης έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα συνετέλεσαν στο να περάσει η μεγάλη αυτή νίκη στα ψιλά γράμματα. 
Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν να χάνουν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, δεν το έβαλαν κάτω και με συνεχόμενη πίεση στα καρέ του Πυρσού ισοφάρισαν πριν την λήξη του ημιχρόνου (36ο λεπτό) με τον Ιτούδη και λυτρώθηκαν 7 λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαλβατζή!
Για την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ αγωνίστηκαν οι: Λαμπρόπουλος, Μερακλής, Αντάμης, Ιτούδης, Παπαδόπουλος, Μπενίκος (89’ Πήχας), Ζωγράφος, Πιπιλιάρης (63’ Χαλβατζής), Σούρλας, Τσαλώνης, Θαμνίδης (82’ Κωσνταντινίδης).

Σχόλιο: Κρατάμε από το φωτογραφικό στιγμιότυπο τις άδειες κερκίδες πίσω από τους ποδοσφαιριστές, Πρέπει να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *