ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς διαβάζει τις εφημερίδες της πόλης μας και σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης θα αναφερθούμε σήμερα. Όταν είχε λάβει χώρο το συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπήρχε το blog μας και όπως είναι λογικό δεν μπορούσαμε να το σχολιάσουμε τότε όσο και αν το επιθυμούσαμε. 

Σε ένα λοιπόν από τα φύλλα της εφημερίδας σε ρεπορτάζ από συνεδρίαση της ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας αναφερόταν πως κάποιες οφειλές προς καλλιτέχνες που διοργάνωσαν συναυλίες – εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια το 2010 και γινόταν αναφορά ονομαστικά στον Τάκη Βαμβακίδη και τον Βασίλη Λέκκα, θα περνούσε η απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο για να εξοφληθούν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως είχαν κανονικά κόψει τα τιμολόγια και είχαν φορολογηθεί από το κράτος για το ύψος των τιμολογίων. Όταν το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο (η απόφαση εδώ: http://sites.diavgeia.gov.gr/dimos_alexandrias/ada/457%CE%95%CE%A9%CE%A8%CE%A0-37%CE%A6) τελικώς πάρθηκε αρνητική απόφαση και ο σχετικός ταμιακός απολογιστικός πίνακας δεν εγκρίθηκε. 
Με αυτή την απόφαση δεν θα πληρωθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του 2010. Δεν θα πληρωθεί δηλαδή  ο Τ. Βαμβακίδης με τον θίασό του για τον Καραγκιόζη στο Αμφιθέατρο, ο Βασίλης Λέκκας για τη χαρά που έδωσε τραγουδώντας σε 2000 συμπολίτες μας και όλοι οι υπόλοιπο, ακόμα και το τρενάκι που έδωσε χαρά σε τόσα παιδιά εκείνη τη χρονιά. Τώρα αν ζητήσει η ΚΕΔΑ από κάποιον καλλιτέχνη να έρθει στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ , πως θα το κάνει ο άλλος αφού θα ξέρει ότι δεν θα πληρωθεί. Μήπως γιαυτό σταμάτησαν τα Ημαθιώτικα; Μήπως οι σύμβουλοι της παράταξης Δημητριάδη που το ψήφισαν θεωρούν σωστό (σαν επαγγελματίες ή μισθωτοί που είναι) να μην πληρώνονται δηλαδή για τις υπηρεσίες που παρέχουν; 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *