ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας μετά την έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2012, στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων, προχωρά στην υλοποίηση του κοινωνικού του έργου. Συγκεκριμένα, από το Δ.Σ. του Οργανισμού εγκρίθηκαν τα εξής νέα προγράμματα:
– Χορήγηση δελτίων θεάματος σε 120.000 δικαιούχους, δαπάνης 1.700.000 ευρώ. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η έναρξη διανομής τους.
– Ενιαίο θερινό εκδρομικό πρόγραμμα 12 εβδομάδων σε 38 νομούς της χώρας, για 22.000 άτομα, δαπάνης 4.000.000 ευρώ, το χρονικό διάστημα από 9/07/2012-30/09/2012.
– Αρχές του νέου έτους επίκειται η έγκριση του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού, σύμφωνα με τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.
Για τα προγράμματα της νέας χρονιάς του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιάννης Κουτσούκος δήλωσε: «Παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις αναγκαίες περικοπές που γίνονται, στο πλαίσιο της γενικής περιστολής δαπανών, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας τη νέα χρονιά με σοβαρότητα και μεθοδική δουλειά ανταποκρινόμενος στην κοινωνική του αποστολή προχωρά στην υλοποίηση προγραμμάτων που συμβάλλουν σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up