ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΑΛΑΣΤΑΝΗ


Σε χτεσινή μας ανάρτηση δημοσιεύσαμε φωτορεπορτάζ από Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας αναφέροντας πως την εκδήλωση πραγματοποίησαν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ. Σήμερα λάβαμε mail από τον κ. Θ. Χαλαστάνη που πολύ σωστά μας διόρθωσε αφού την Χριστουγεννιάτικη γιορτή οργάνωσε το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο οποίο ο ίδιος είναι διευθυντής. Αναγνωρίζουμε το λάθος μας όπως αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει τόσα χρόνια ο Θ. Χαλαστάνης με προσωπικό κόπο και θυσίες. Θέλουμε να του πούμε πως είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια που κάνει και θα τον στηρίξουμε

όπως μπορούμε και στο τελευταίο του εγχείρημα να προμηθεύσει το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΝΑΝΔΡΕΙΑΣ με λεωφορείο για όλα τα παιδιά που φοιτούν εκεί. 
Ολόκληρο το mail του Θ. Χαλαστάνη στο “Αλεξάνδρεια-Γιδάς”: 
Καλημέρα,
χαρήκαμε πολύ για την ιδιαίτερη ευαισθησία σας απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Διαβάσαμε με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σας για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν τα παιδιά του Σχολείου μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011. Θα πρέπει όμως να σας κάνουμε γνωστό πως τη γιορτή παρουσίασε το Σχολείο μας και όχι «Τα παιδιά της Άνοιξης». Το Σχολείο μας λειτουργεί από το 1988 ως αυτόνομη Σχολική Μονάδα και είναι στον ίδιο χώρο με το 1ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Αλεξάνδρειας. Έχει 23 μαθητές ηλικίας από 5-15 χρόνων και παρουσιάζει καθημερινά σοβαρό εκπαιδευτικό έργο στηρίζοντας τις αναπηρίες των μικρών μαθητών μας .
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά και να μας επισκεφτείτε για να γνωριστούμε καλύτερα.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *