ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΜΙΚΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Louison Nielman

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Μικέ, το ελεφαντάκι, δεν αισθάνεται άνετα να παίξει με τους φίλους του παρά την εκδήλωση της επιθυμίας τους. Λέει στη μαμά του πως νιώθει ένα τίποτα. Εκείνη τον βοηθάει με το δικό της τρόπο να διώξει αυτή τη σκέψη απ’ το μυαλό του. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και γεμίζει θάρρος και εμπιστοσύνη για τον εαυτό του. Τι λέτε θα καταφέρει να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη στιγμή που νιώθει ένα τίποτα;

Μια ευαίσθητη ιστορία και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών. Υπέροχη εικονογράφηση, ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και η δύναμη – μήνυμα της ιστορίας κάνουν το βιβλίο να είναι το πιο αξιόλογο για το θέμα που πραγματεύεται. Ένα ακόμη βιβλίο της σειράς «Ζεν για παιδιά» μιας σειράς που ασχολείται με την αναγνώριση των συναισθημάτων των μικρών αναγνωστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *