ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Καλό ταξίδι Μπάμπη..

Καλό ταξίδι Μπάμπη..

Άλλο ένα θύμα του κορονοϊού μετράει η Ημαθία.

Ο Αρχιφύλακας Μπάμπης Παπαδόπουλος μετά από σκληρή μάχη που έδωσε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βέροιας, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή, χτυπημένος από την θανατηφόρα ασθένεια.

Ήταν μόλις 50 χρονών, παντρεμένος και είχε μια μονάκριβη κόρη. Υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και είχε διοριστεί ως Συνοριοφύλακας το 2000.

Εργαζόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για πάνω από 20 χρόνια!

Ήταν ένας έντιμος και άξιος αστυνομικός. Όλοι οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε για εκείνον και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην τοπικές αρχές.

Ήταν μάχιμος αρχιφύλακας και για πολλά χρόνια ήταν ενταγμένος στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Πάντα αφοσιωμένος στο καθήκον, ασκούσε επιμελώς τα καθήκοντά του και δίκαια κέρδισε το σεβασμό τόσο των συναδέλφων του όσο και των πολιτών.

Η κηδεία του έγινε το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Αιωνία του η μνήμη!

4 Comments

  • Με βασανίζει ένα τεράστιο γιατί, και θα με βασανίζει πάντα!!! Αυτό γιατί δυστυχώς ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν και δεν έχουν εμβολιαστεί!!!

  • .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ?????????????????????ΓΙΑΤΙ??????????????????????????????

  • Άφησε μια όμορφη οικογένεια,μια υπέροχη γυναίκα και ένα κοριτσάκι που ο ίδιος υπεραγαπούσε. Στον Μπάμπη δεν ταίριαζε η φράση “ουδείς αναντικατάστατος”. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος που δεν υπάρχει όμοιος του. Λυπάμαι πολύ … Καλή αντάμωση Μπάμπη ! Κουραγιο στην Ρίτσα ….

    • ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΚΡΙΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *