ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η 9η εξ αναβολής αγωνιστική διεξήχθη σήμερα στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Και σήμερα ωστόσο είχαμε αρκετές αναβολές λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Οι ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας δεν αγωνίστηκαν σήμερα αφού Πάοκ και Αγκαθιά αγωνίστηκαν κανονικά την 9η αγωνιστική και η Αλεξάνδρεια είχε ρεπό. Μόλις δυο παιχνίδια έγιναν σήμερα. Η Νάουσα πέρασε από τα Γρεβενά νικώντας τα Αεράτα με 0-4. Η Ακαδημία Πλαταμώνα μετά από επεισοδιακό παιχνίδι και έναν απίθανο διαιτητή, τελικά απέσπασε την ισοπαλία μέσα στον Κάστωρα 3-3. Ο αγώνας Κοζάνης και Βατερού ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε λόγω χιονόπτωσης. Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ και από τα τρία παιχνίδια: 

Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα 0-4

Έναν πόντο μακριά από την κορυφή βρέθηκε η Νάουσα που νίκησε 4-0 τα Αεράτα στα Γρεβενά, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Οι «γαλάζιοι» δεν άφησαν περιθώρια στα Αεράτα και πήραν ένα σημαντικό «τρίποντο» που  σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ακαδημίας Πλαταμώνα με τον Κάστορα, τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Η Νάουσα προηγήθηκε στο 10’ με τον Παυλίδη, ύστερα από σέντρα του Πασιαλή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου δέχτηκαν ακόμη δύο γκολ. Στο 42’ ο Βλαχοδήμος με σουτ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 45’ ο Πασχάλης Αργυρίου έδωσε απόσταση ασφαλείας στη Νάουσα, κάνοντας το 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ άρχισε να χιονίζει ελαφρά στα Γρεβενά. Στο 55’ ο Πασχάλης Αργυρίου πέτυχε το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς το τελευταίο ημίωρο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ:  Βίδρας (65’ Παπατσάνης), Δημητριάδης, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Ιττης, Στεργιόπουλος, Παπακώστας (65’ Κοτενίδης), Ντινόπουλος (60’ Δημόπουλος Δ.), Καραγιάννης
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γ. (83’ Τούφας), Πέικος, Παυλίδης (70’ Καραλιόπουλος), Πίττος, Πασιαλής, Αργυρίου Π, Πετρίδης, Βλαχοδήμος (90’ Ευθυμιάδης), Περηφανόπουλος
ΓΡΕΒΕΝΑ: Κώστας Μάρκου

Κάστωρ-Ακαδημία Πλαταμώνα 3-3

Επεισοδιακή ισοπαλία πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα από τον Κάστορα 3-3, καθώς οι γηπεδούχοι κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που σημειώθηκαν και τα πέντε από τα έξι τέρματα. Στο 19’ ο Καλαμπάκας έκανε το 0-1 για την Ακαδημία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παπαγιαννόπουλος είχε δοκάρι. Στο 26’ ο Μαλεγκάνος είχε δοκάρι για τον Κάστορα. Στο 63’ ο Καλαμπάκας και πάλι έκανε το 0-2, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και στο 65’ μείωσαν σε 1-2 με κοντινό σουτ του Μαλεγκάνου. Στο 76’ ο Μήλιος ισοφάρισε για τους «βυσσινί» σε 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 85’ ο Μαλεγκάνος ολοκλήρωσε την ανατροπή του Κάστορα, κάνοντας το 3-2, ενώ στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε η φάση του αγώνα.
Την ώρα που οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύριζαν έξαλλα το γκολ του Μαλεγκάνου και βρίσκονταν εκτός αγωνιστικού χώρου, η Ακαδημία έκανε τη σέντρα, με τον τερματοφύλακα του Κάστορα να τρέχει για να επιστρέψει στη θέση του και ο Καλαμπάκας από εμφανή θέση οφσάιντ ισοφάρισε σε 3-3, με τον διαιτητή Θεοδωρόπουλο από τη Φλώρινα να μετράει κανονικά το γκολ.
Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε με το 3-3 να είναι το αποτέλεσμα.
ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Τέγος, Γκούρλιας (79’ Θωμόπουλος), Δασκουλίδης, Σιοπόβου, Παναγιωτίδης, Καραβασίλης, Καραμαλής (63’ Αντωνιάδης), Μήλιος, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας, Ζούγκας, Αθανασίου (84’ Καμπερίδης), Παπαγιαννόπουλος, Κολαξίδης (79’ Αποστολιός), Οικονόμου, Καραγκούνης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης, Καλαμπάκας, Στούμπος (93’ Ταφραλής).


Διεκόπη το Κοζάνη-Εθνικός Βατερού

Ούτε ένα εικοσάλεπτο ποδοσφαίρου δεν παίχτηκε στην Κοζάνη, καθώς το χιόνι έκανε άσπρο το γήπεδο και ο διαιτητής διέκοψε το Κοζάνη-Εθνικός Βατερού.
Πάντως, ο Εθνικός Βατερού πρόλαβε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 9’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φωτιάδη, ενώ ο Καλιανίδης ευστόχησε για το 0-1. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η χιονόπτωση άρχισε να πυκνώνει και στο 17’ ο διαιτητής Μυριούνης του συνδέσμου Ηπείρου, διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Όταν βγήκε στο γήπεδο λίγα λεπτά αργότερα ολόκληρος ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλυμμένος με χιόνι και διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση, η οποία θα συνεχιστεί κάποια άλλη στιγμή.
ΚΟΖΑΝΗ:  Γκαραβέλης, Συμεωνίδης. Ποζίδης Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τραυλός, Κουλουκίδης, Αμπατζίδης, Σικαλόπουλος Τοπάλης, Μπόζιαρης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Ουμγιαλίδης, Τσούκρας, Μαντζόλας, Καλιανίδης, Ζερβανταρίδης, Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Τσαλίδης, Ρέβας, Θεοδωρίδης

onsports.gr
Σοφία Λυσιόβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *