ΤΟΠΙΚΑ posted by

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!

1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου
Ναι, και όμως καλά είδες! Αυτό είναι κάτι που πάει levels εξέλιξης πίσω. Ήδη από την εποχή των σπηλαίων, οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι η γυναίκα είναι υγιής. Ε, και μη νομίζεις ότι έχουν αλλάξει και πολύ από…

τότε. Οπότε ξέχνα προς στιγμήν το κούρεμα!

2. When you smile
Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός χαμόγελου. Ανοίγει πόρτες γενικότερα, και ειδικότερα στην ερωτική γλώσσα του σώματος, αν το χαμόγελό σου φτάνει με φυσικό τρόπο μέχρι τα μάτια σου είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητη αφού αυτό ξυπνάει στους άντρες πατρικά ένστικτα και θέλουν να σε προστατέψουν, και σε κάνει πιο χαριτωμένη, αφού είσαι αρκετά χαλαρή ώστε να αφεθείς να γελάς αυθόρμητα (Πρόσεξε μόνο μην κάνεις υπερπροσπάθεια και θυμίσεις τον Joker γιατί τότε μόνο ελκυστική δε θα είσαι!)

3. Talk to me darling!
Εννοείται πως το τι λες μετράει. Πριν φτάσουμε όμως σ’αυτό, ακόμη και ο τόνος της φωνής σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μην εκπλήσσεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες ελκύονται από φωνές ελαφρώς ψιλές αλλά κατά βάση «κοριτσίστικες», γιατί αυτό είναι ένδειξη νεότητας και αναπαραγωγικής υγείας!

4. Ποσά ανάλογα: 90-60-90
Πριν αρχίσεις να ωρύεσαι για το πόσο δίκιο είχε η Κίρκη που μεταμόρφωσε τους άντρες σε γουρούνια αφού αυτή είναι η αληθινή φύση τους, γιατί είναι επιφανειακά όντα που μένουν μόνο στο φαίνεσθαι, πάρε μια βαθειά ανάσα, αφού και πάλι η αιτία της «συμφοράς» είναι στους αιώνες ιστορίας του ανθρώπινου είδους. Υποσυνείδητα οι άντρες, ανέκαθεν αναζητούσαν υποψήφιες μαμάδες, για να διαιωνίσουν το είδος. Και ποιό είναι το σήμα κατατεθέν της γόνιμης γυναίκας; Η ανοιχτή λεκάνη και η πιο λεπτή μέση (κοινώς ο σωματότυπος «αχλάδι»), και αυτό επειδή όταν μια γυναίκα έχει λεπτή μέση και πιο ανοιχτή λεκάνη μπορεί να γεννήσει πιο εύκολα, και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει γερά παιδιά. Όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα στο μυαλό ενός άντρα την ώρα που σε «μετράει» νοητά. Είδες; Δεν ήταν και τόσο άσχημο τελικά!

5. Και συ λάμπεις! (Μπάμπη μου!)
Η λάμψη του δέρματός σου, δεν του περνάει απαρατήρητη, όσο και αν δεν το δείχνει. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι δείγμα σωματικής υγείας και ψυχικής ηρεμίας, κάτι απόλυτα λογικό, αφού το στρες και γενικά οι αγχογόνες καταστάσεις προκαλούν θαμπάδα στο δέρμα, σπυράκια και τα συναφή. Και θυμίσου ότι μιλάμε για τη φυσική λάμψη. Οπότε άσε κάτω το Makeup και πιάσε τα φρούτα, το νερό, και τις μάσκες!

6. Tell me what’s real
Βασικός παράγων στο αν θα περάσεις στην επόμενη φάση, είναι τι είναι φυσικό-αληθινό πάνω σου και τι όχι. Δεν εννοούμε στο χαρακτήρα, αφού αυτό θα φανεί στις επόμενες φάσεις αν συνεχιστεί σε ένα μήκος κύματος η γνωριμία. Εννοούμε super bra, ψεύτικες βλεφαρίδες, καλσόν-κορσέ, και άλλα τέτοια τεχνάσματα, τα οποία ΔΕΝ ξεφεύγουν πλέον από το αντρικό μάτι και όχι μόνο πόντους δε σου προσθέτουν, αλλά σε κάνουν απωθητική. Οι άντρες το προτιμούν απλό, όπως να το κάνουμε, αφού όπως έχει πει και ο κολλητός μου «Προτιμώ μια νορμάλ κοπέλα, με αθλητικά και τζηνάκι, γιατί με εκείνη θα ξέρω ότι θα κοιμηθώ και θα ξυπνήσω με την ίδια γυναίκα». Keep it simple λοιπόν!

7. Το «φαν κλάμπ»
Σημαντικό ρόλο στο αν θα πάρει την απόφαση να σου μιλήσει, είναι το γκρουπ των ατόμων με τα οποία έχεις βγει. Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες σκαλώνουν περισσότερο όταν είσαι με πολλά άτομα (γιατί θα τους είναι δύσκολο να σε πλησιάσουν) ή με ένα άτομο-φίλη (γιατί θεωρούν ότι ποτέ δε θα την άφηνες μόνη της για να του δώσεις προσοχή. Ναι, οκ, ξέρεις και ξέρω ότι θα το έκανες, αλλά ας κρατήσουμε αυτή την πληροφορία για τους εαυτούς μας! Ο ιδανικός αριθμός είναι 3 άτομα, αφού οι δύο φίλοι/ες σου μπορούν να κρατήσουν παρέα ο ένας στον άλλο και εσύ να κοινωνικοποιηθείς ελεύθερα!

8. Ιt’s all in your Eyes!
Last but NOT least, τα πάντα θα παιχτούν στα μάτια. Οι άνθρωποι, αλλά και ειδικότερα οι άντρες, δίνουν μεγάλο βάρος στα μάτια, από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Ναι, και όμως! Και αυτό γιατί τα μάτια σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές είναι το μόνο μέρος του σώματος που δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε ώστε να ελέγχουμε τις εκφράσεις του. Κοινώς, τα πάντα φαίνονται και προδίδονται εκεί. Μην αγχώνεσαι και μην υπερβάλλεις στο eyeliner αφού αυτό που μετράει τελικά είναι τα vibes που εκπέμπεις. So just let there be You!
kamikazi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *