ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΠΟΨΗ: ΝΗΝΕΜΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Μας το ζητήσατε, σας το παρουσιάζουμε. 
  Νηνεμία στα του Δήμου μας. Πολύ “ησυχία” υπάρχει τώρα τελευταία. Δεν κουνιέται φύλλο. Πέρα από τα μαλώματα και τις διαφωνίες που υπάρχουν στα Δημοτικά Συμβούλια, από κει και πέρα τίποτα. Ίσως οι γιορτές, ίσως η κρίση, ίσως κάτι άλλο… 
  Πάντως δεν υπάρχουν θέματα που μπορεί να αναφερθεί κάποιος πάνω στα Δημοτικά δρώμενα. 
  Η μοναδική περίπτωση που ήρθε να κουνήσει λίγο τα νερά ήταν η παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Γκιουρτζή . Αυτά που ακούγονται ότι επειδή μειώθηκε ο μισθός του Προέδρου γι αυτό παραιτήθηκε, είναι εκ του πονηρού και νομίζουμε ότι δεν πρέπει να συζητιώναι, αλλά πάντα μια μικρή μερίδα ανθρώπων θα έχει κακόβουλες σκέψεις.
Από κει και πέρα μόλις το blog alexandreia- gidas, ανέφερε ότι αντικατάστασης του Κυρίου Γκιουρτζή θα είναι η Κυρία Μοσχοπούλου, έκλεισε και το θέμα αντικαταστάτη, γιατί πέσαμε ΔΙΑΝΑ και γιατί πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς Δημάρχου που έκανε κίνηση ματ. Την Κυρία Μοσχοπούλου δεν την γνωρίζουμε προσωπικά, γνωρίζουμε όμως τι κάνει για τον κόσμο που πηγαίνει στο Παπαγεωργίου όπου εργάζεται.
Κατά τα άλλα οι Αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των επιχειρήσεων δεν αλλάζουν, εκτός αν τους αλλάξουν τα Δικαστήρια που έχουν κάποιοι από αυτούς.
Αναμένουμε την ανάπλαση των πεζοδρομίων και πλατειών, από την επιχείρηση του πρώην Δημάρχου Μπάμπη Γκιόνογλου.
Συνεχίζονται τα έργα στο Πνευματικό κέντρο…
Με απλά και λίγα λόγια αυτή είναι η κατάσταση, για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *