ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 5-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Αγκαθιάς αγωνιζόμενη στην έδρα των Λευκαδίων που μετά το 5-1 πλασαρίστηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 
Σε αυτό το ντέρμπι της Ημαθίας οι γηπεδούχοι φρόντισαν από την αρχή του αγώνα να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, με το σκορ να είναι 3-1 στο ημίχρονο.
Ο Έξαρχος επέστρεψε στα γκολ, ανοίγοντας το σκορ μόλις

στο 4’ για τα Λευκάδια. Στο 16’ ο Μωυσιάδης έκανε το 2-0, ενώ η Νίκη αντέδρασε και στο 16’ μείωσε σε 2-1 με τον Λάμπρο Κωνσταντάκο. Στο 26’ όμως ο Συμπεθέρης έκανε το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Λευκάδια «σφράγισαν» νωρίς τη νίκη τους, καθώς στο 47’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ηλιάδη από τον Μπόσκο. Ο Έξαρχος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 4-1. Στο 68’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Παντσή από τον Μπουκλά, με τον Γιαουτζή αυτή τη φορά να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 5-1.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Σαρμπίνος (46’ Βαγιάνης), Κουβατσίδης, Σίμος, Μωυσιάδης (24’ Παντσής), Γιαοθτζής, Ζούρκος, Κοτσαχρήστος, Ηλιάδης, Εξαρχος (54’ Λέσκας), Συμπεθέρης
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Γιδόπουλος, Μπόσκος, Μπουκλάς, Ηλιάδης (46’ Κωσταντόπουλος Β.), Χατζόπουλος Ξ. (46’ Ταρασόμπος), Τοζογλου, Κωνσταντάκος Λ., Κωνσταντόπουλος Φ., Ζαρκάλης, Κίτσας, Αραμπατζής (46’ Κύρου). 

Επιμέλεια: Τάσος Ντομουχτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *