ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 70% ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Με ποσοστά μείωσης που αγγίζουν έως και το 70% εγκαινιάζει τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις το λιανεμπόριο, ελπίζοντας στην κατοχύρωση ρευστότητας, καθώς αυτή αποτελεί και το μείζον πρόβλημα των επιχειρήσεων που έχουν επιβιώσει από την κρίση της τελευταίας τριετίας. 
Ήδη από τις αρχές του έτους, οι περισσότερες επιχειρήσεις εκμεταλλεύτηκαν το σύστημα των
προκρατήσεων, ώστε να προσελκύσουν καταναλωτές από τον ανταγωνισμό, και από σήμερα πλέον κινούνται στο πλαίσιο του νόμου προχωρώντας στις επίσημες εκπτώσεις. 
Σε γενικές γραμμές, με την επίσημη έναρξη της εκπτωτικής περιόδου στις 16 Ιανουαρίου, τα ποσοστά των εκπτώσεων αναμένεται να αγγίξουν έως και το 70% στα είδη ένδυσης και υπόδησης και το 40% στα είδη οικιακού εξοπλισμού. 
Η εμπορική κίνηση, πάντως, χαρακτηρίζεται ενθαρρυντική από την αρχή του χρόνου, καθώς οι καταναλωτές φαίνεται ότι ανταποκρίθηκαν στις προσφορές. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η παγωμένη αγορά επίπλου κινήθηκε αποκλειστικά από ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ αντίστοιχη κίνηση παρατηρήθηκε και στα ηλεκτρικά είδη. 
Δεν λείπουν, πάντως, και οι περιπτώσεις εταιριών που επωφελούνται της επίσημης εκπτωτικής περιόδου ώστε, παράλληλα με τις μειώσεις τιμών, να κάνουν και ξεκαθάρισμα αποθεμάτων παλαιότερων σεζόν.
euro2day

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *