ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

Καταιγισμός χιουμοριστικών σχολίων έχει προκύψει στα social media σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση, τη σύλληψη, αλλά και τη δήλωση ασθένειας του ηγούμενου Εφραίμ. Χιλιάδες χρήστες του twitter, του facebook και άλλων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν με καυστικό τρόπο την άποψή τους για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια:
“Δικαιωση πολιτικων μετα τη συλληψη Εφραιμ. Τωρα μενει η συλληψη του υποβρυχιου που εγερνε με σκοπο να ξεγελασει ανυποψιαστους βουλευτες”Το θαύμα των Χριστουγέννων: Στη φυλακή οδηγείται ο Εφραίμ!!!”
“Ο Εφραίμ, εκτός από πυρετό, σάκχαρο και δισκοπάθεια, μόλις διεγνώσθη ΚΑΙ με προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο κρίνος άγγιξε και αυτόν, μέρες που είναι.”
“Προφυλακιστίτιδα: Αυτός ο σιωπηλός εχθρός της υγείας του Εφραίμ και λοιπών εμπλεκομένων σε σκάνδαλα.”
“Ο Εφραίμ έπρεπε να δηλώσει πολιτικός κρατούμενος και ότι όλα αυτά είναι μια σκευωρία και μισή.”
“Εφραίμ: ο πρώτος πολιτικός-χρηματιστής (με ράσο) που πήγε φυλακή.”
“Εφραίμ ο ηγούμενος, ο μοναχός, ο γέροντας. Πόσα επίθετα ξοδεύτηκαν για να κρύψουν το εξής ένα: καλός μεσίτης.”
“Θα μας βγάλουν και τον Εφραίμ αποδιοπομπαίο τραγόπαπα!”
“Ο Εφραίμ στον Κορυδαλλό θα νιώθει όπως ο Χριστός στον σταυρό, αριστερά και δεξιά θα έχει ληστές… Βέβαια, και ο διπλανός του το ίδιο.”
“Τυχερός ο κρατούμενος στο κελί δεξιά απ’ αυτό του Εφραίμ. Θα πάει στον Παράδεισο…”
“Τι θα φάει ο Εφραίμ το μεσημέρι; Το ωράριο των μοναχών στο φαγητό είναι βάρβαρο, θα τους βάλει όλους σε πρόγραμμα εκεί στον Κορυδαλλό;”
“Άντε, τώρα που μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, να αρχίσουμε να τον λέμε προηγούμενο Εφραίμ;”
“Εβαλαν τον Εφραίμ στην πτέρυγα με τους κρατούμενους για οικονομικά εγκλήματα. Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουν το μεταπτυχιακό τους.”
“Αφήστε τον ηγούμενο και πιάστε τον προηγούμενο!”
“Παπαροκάδες σε Live Aid συναυλία για τον Εφραίμ. Οpening, οι Black Sabbath μιας και μαύρο για τους πιστούς ήταν το Σάββατο που συννελήφθη.”
“Μετά τη σύλληψη του Εφραίμ, όλη η χώρα έχει Χριστούγεννα και ο ΣΚΑΪ (που τον υποστηρίζει) Μεγάλη Παρασκευή.”
“Πάντως, πολύ θα ήθελα να ζήσω τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ και ο Αλαφούζος θα βγουν ” σωστοί ” για τον Εφραίμ και θα απαιτούν social συγνώμες…!!!”
“Όποιος έχει δει γριά να σπρώχνει για να κοινωνήσει πρώτη, μπορεί να φανταστεί το μακελειό, αν οι διαδηλώσεις υπέρ Εφραίμ γίνουν βίαιες.”
“Και κάπου εδώ να πούμε ότι αυτοί που διαδηλώνουν υπέρ του Εφραίμ έχουν δικαίωμα ψήφου. Αλλά τι να πει κανείς; Εδώ ψήφιζαν την Άσπα Τσίνα να παραμείνει στο Fame Story…”
“Η μονοθεματική μανία με τον Εφραίμ, αγαπούλα, μας έσωσε! Ποιoς ασχολείται τώρα με όλους εμάς τους φοροφυγάδες που βγήκαμε στη σέντρα πρόσφατα;”
tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *