ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΣΤΟ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, ανθρωποκτονία σε βάρος 58χρονου, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοκάστρου του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, το βράδυ της 21-10-2011
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25…
(υιός θύματος), 51 (σύζυγος θύματος) και 31 ετών, οι οποίοι μετά την ταυτοποίησή τους, εξετάσθηκαν και παραδέχτηκαν την πράξη τους.
Συγκεκριμένα, ο υιός και η σύζυγος του θύματος από κοινού, έλαβαν απόφαση σε προγενέστερο χρόνο να δολοφονήσουν το θύμα για οικονομικές και οικογενειακές διαφορές. Αρχικά, ο 25χρονος με τον 31χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από περιοχή της Πρέβεζας μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Την 20-10-2011 μετέβησαν από την Πρέβεζα στο Νεόκαστρο, όπου συναντήθηκαν με την 51χρονη και αποφάσισαν μετά από σχεδιασμό να προβούν στην ανθρωποκτονία του θύματος την επόμενη ημέρα 21-10-2011.
Απογευματινές ώρες της 21-10-2011, με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που παρείχε η 51χρονη στον 25χρονο και στο φίλο του, οι τελευταίοι έστησαν ενέδρα στον 58χρονο σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου και ο 25χρονος πυροβόλησε από μικρή απόσταση τον 58χρονο στη θωρακική χώρα μία φορά τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ακολούθως, οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το όπλο παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού σε άγνωστο σημείο.
Οι ανωτέρω δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του νόμου «περί Όπλων» κατά συναυτουργία και κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
pliroforiodotis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *