ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 53..

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης αναμένεται να βγάλει η προανάκριση μετά τη σύλληψη 53 ατόμων για τη συμμετοχή στα τέσσερα κυκλώματα. 
Το γεγονός ότι συνελήφθησαν ο επικεφαλής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαχατζής, ο δημοσιογράφος και στέλεχος της ΕΤ3 Γιώργος Φερέτης και ο γνωστός επιχειρηματίας και…
ιδιοκτήτης κέντρων της πόλης Μάρκος Καραμπέρης δίνει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην υπόθεση καθώς πρόκειται για πολύ γνωστά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης. 
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανοίξουν λογαριασμοί καταθέσεων στην Ελβετία ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναλύονται εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ. Η Αστυνομία εκτιμά ότι μεγάλο κεφάλι στην υπόθεση ήταν ο Καραμπέρης. Ο επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Νομού Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου του ΛΑΟΣ, ο οποίος είναι κουμπάρος με άτομο που είχε εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπεδίου, και συγκεκριμένα είχε βγει στη δημοσιότητα συνομιλία του με τον δικηγόρο κ. Κουκοβίνο. 
capital

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *