ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡ Ρ. ΚΟΥΠΕΡ

Σε σοβαρές περιπέτειες με την ιταλική δικαιοσύνη μπλέκει ο Έκτορ Κούπερ. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι αρχές της χώρας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Αργεντινός τεχνικός έλαβε 200.000 ευρώ (δύο άτομα τού παρέδωσαν τα χρήματα κρυμμένα σε κάλτσες και εσώρουχα) από την «Καμόρα» για να τους παρέχει σίγουρες πληροφορίες για το αποτέλεσμα τεσσάρων αγώνων. 
Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της τουρκικής Ορντουσπόρ, φέρεται να έδωσε δύο…
αποτελέσματα για το πρωτάθλημα Ισπανίας και ισάριθμα γι’ αυτό της Αργεντινής, ωστόσο δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η μαφία της Νάπολι, όπως ήταν φυσικό, δεν υποδέχτηκε αυτή την αστοχία με ικανοποίηση, καθώς έχασε αρκετά χρήματα στο στοίχημα. 
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο, από το οποίο προκύπτει ότι ο Κούπερ δέχτηκε φραστική επίθεση και απειλές από τους ανθρώπους της μαφίας. Ο 56χρονος προπονητής έχει ήδη κληθεί για ανάκριση και στην αρχή δήλωνε άγνοια, ωστόσο κατόπιν πιέσεων ομολόγησε πως πήρε κάποια χρήματα, τα οποία υποστήριξε πως ανήκαν στην πεθερά του και προορίζονταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του! 
Ο Κούπερ έχει κληθεί για νέο κύκλο ανάκρισης και φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να του απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες.
sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *