ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία ο Απόστολος Βεσυροπουλος

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία ο Απόστολος Βεσυροπουλος

Στο χτεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο κ. Βεσυρόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε την φωτογραφία από το συλλαλητήριο, σχολιάζοντας πως βρέθηκε εκεί με εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας!

4 Comments

  • Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ;ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

  • ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

  • η θεση της Ν.Δ ειναι ναι στην διπλη ονομασια με ονομα που να περιεχει τον ορο Μακεδονια δηλαδη ο βουλευτης διαφωνει με την θεση του κομματος του; αλλιως δεν εξηγειται η παρουσια του στο χθεσινο συλλαλητηριο εκτοε εαν πηγε προς αγρα ψηφων.εαν ερθει το θεμα στη βουλη τη θα ψηφισει αραγε;θα παει κοντρα στο κομμα του;

    • ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ ΠΟΛΥ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΙΔΕΣ .ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ Η Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *