ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νίκος Φυλακτάκης: “Η μετά Καραμελίδη εποχή στην ΕΠΣΗ μου θυμίζει την κωλοτούμπα του Τσίπρα”

Νίκος Φυλακτάκης: “Η μετά Καραμελίδη εποχή στην ΕΠΣΗ μου θυμίζει την κωλοτούμπα του Τσίπρα”

Η μετά Καραμελίδη εποχή μου θυμίζει την κωλοτούμπα του Τσίπρα.

Στο παιχνίδι Τριπόταμος – Καμποχώρι και ενώ το σκορ είναι 1-1 ο κύριος Καραιωσιφίδης σε εκτέλεση φάουλ υπέρ του Καμποχωριου δεν δίνει καθαρό πέναλτι αφού παίκτης του Τριπόταμου σταματάει την μπάλα στο τείχος με το χέρι. ΑΛΕΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Στο παιχνίδι Καμποχώρι – Τριπόταμος ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ διαιτητής που σφυρίζει και στα επαγγελματικά σαλόνια κύριος Μαλούτας, ακυρώνει δυο καθαρότατα γκολ που σημειώθηκαν μέχρι το 10ο λεπτό και καθορίζει την έκβαση του αγώνα. ΑΛΕΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ενώ στο 3ο λεπτό δείχνει και κίτρινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό του Καμποχωρίου επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ακύρωση του 1ου γκολ και τον οποίον αποβάλλει στο 16′ με κόκκινη κάρτα. Η διατεταγμένη υπηρεσία και οι προθέσεις της τριπλέτας Μαλούτα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.

Δεν μπορεί μια ομάδα που υπερτερεί στα στατιστικά με μεγάλη διάφορα με μια νέα ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 18, κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ να υπονομευόσουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα.

Αυτοί οι κύριοι που πήραν την καρέκλα από τον Καραμελίδη αυτή είναι η δικαιοσύνη και η αλλαγή που ονειρεύτηκαν να φέρουν; Αυτές είναι οι άξιες τους; Κοιμούνται ήσυχα τα βράδια; Αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που γίνεται και βλέποντας ότι ομάδες διαλύονται πριν τελειώσουν τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται; Το λιγότερο καλό που έχουν να κάνουν είναι να παραμείνουν στις καρέκλες τους, αλλιώς καλά θα κάνουν τα σωματεία να αποχωρίσουν από το σικέ πρωτάθλημα της Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Νίκος Φυλακτάκης

Πρώην πρόεδρος Α.Ε.Κ. Καμποχώριου

14 Comments

  • ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΙΑΔΗ

  • δυσμενεις δηλωσεις κατα Ενωσης..Υβριστικες δηλωσεις κατα διαιτητων…Ετοιμαζε 500ρικο …. και δικηγορο για την μυνηση

    • Πρωτον δεν ειναι μελος του δσ για να εχει προβλημα η ομαδα για τα 500€ που λες. Δευτερον ποιο ειναι το υβριστικο; κρισεις φασεων κανει!!! Τριτον ξυπνηστε φτανει πια το γλυψιμο…..ο καραμελιδης θα σας φανει βρεφος μπροστα σαυτον που ερχεται να διωξει τον φωτιαδη για να αναλαβει την ενωση!!!! ΥΓ ο θεος ειναι μεγαλος……………………..

    • αλητεία θηλυκό

      ο τρόπος ζωής του αλήτη, το να περιφέρεται κανείς στους δρόμους χωρίς να εργάζεται

  • ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρωτα γιδοβοσκε…

  • Που να δεις τι πέναλτι που έδωσε εις βάρος της θύελλας στο κλειδί…

    • Αδερφε κανεις σα τον ολυμπιακο και εσυ γιαυτο μια ζωη απο εδω και περα τα ιδια θα παθαινεις. Δυο λεπτα πρωτου το μπυφα πεναλτυ που εδωσε γιατι εμεις το λεμε δεν κωλονουμε οτι ηταν μουφα δεν σε ειδα να αναφερεις κατι γιαυτο που δεν εδωσε. Αν θες πες μας ηταν η δεν ηταν γιατι υπαρχει και βιντεο. Αντε τον καθενα οτι τον συμφερει ξαφνικα γινατε και εσεις η μπαρτσελονα επειδη κερδισατε τον σχοινα που ειναι για δ τοπικο

  • Στην Ελλάδα είναι καχύποπτοι όλοι, ακόμα και στα τοπικά πρωταθλήματα. Είναι απίστευτο αυτό , βγάζουν και ανακοινώσεις

    • Αγαπητέ Γιάννη ,μάθε τη διαφορά ανακοίνωσης με την τοποθέτηση ενός πρώην παράγοντα που μπορεί να εκφέρει εφόσον έχουμε δημοκρατία που μάτωσε οικονομικά για να προσφέρη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πόσο ακόμα όταν υπάρχουν τα βίντεο του αγώνα για το αληθές των εγγραφόμενων τα οποία ποτέ δεν χρησιμοποιούν οι θεσμοί

  • Έρχεται και το ματς με τον τριλοφο τώρα , αφήστε τις ανακοινώσεις . Σας χρωστάμε κάτι

    • Πρώτων δεν είναι ανακοίνωση είναι τοποθέτηση και δεύτερων αν ενοεις ότι κάτι μας χρωστάτε αγωνιστικά για ντο 6-0 τότε θα σου πω το ρητό μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες και τέλος δεν πιστεύω με τα λεγόμενα σου να εκπροσωπείς το σωματείο του Τρίλοφου.

  • Φιλε αντων που δεν κωλονεις πες μας σε ολο το παιχνιδι στο πειθαρχικο κ συον τροπο μαρκαρισματων ειχαμε ιδια αντιμετωπιση?Δεν υπαρχει αυτο που λες.

  • Ντροπή στον κύριο αυτόν που προσπαθεί να ακυρώσει μία μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας Τριποτάμου! Αναφέρεται στην πρώτη αναμέτρηση Τριπόταμος-Καμποχωρι με διαιτητή τον κύριο Καραϊωσήφ όπου όντως έχει χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του παίκτη αλλά ξεχνάει να αναφέρει πως ο Τριπόταμος έπαιζε με 10 παίκτες για 30 λεπτα(!!) μέχρι το τέλος του αγώνα λόγω αποβολής παίκτη κατόπιν συστάσεως του βοηθού!! Συνεχίζωντας,κάνει αναφορά στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μεταξύ του Καμποχωρίου και του Τριποτάμου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ,είναι εξαιρετικά ενοχλημένος απο την ορθή τήρηση των αγωνιστικών κανονισμών απο τον διαιτητη της αναμέτρησης κ.Μαλούτα! Όσο για τον παίκτη του Καμποχωρίου που αποβλήθηκε,προφανώς είχε μπερδέψει πως αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι σε αγώνα μπόξ!

    • Πάλι γκολ ακυρώθηκε με την Κυψέλη…ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…ΆΙΝΤΕ ΒΡΕ ΓΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ …Έμαθες και κανονισμούς..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *